Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú táblát csinálhatnék, hogy a csajokat/pasikat rá tudjam venni a flörtölésre? Free Hug tábla Mondoconra.
Figyelt kérdés
Most megyek a tavaszi MondoConra és szeretnék fejlődni pasizás/csajozás terén.
Azért mindkettő mert pánszexuális vagyok.
Esetleg valami NORMÁLIS ötlet?
14/L
2016. márc. 16. 19:31
1/26 anonim válasza:
MondoCon free hug táblái nem pasizásra/csajozásra van...
2/26 A kérdező kommentje:
nem ismersz.......
én nem vagyok egy normális csaj :3
2016. márc. 16. 19:39
3/26 anonim válasza:
Ott senki sem normális. Bár ha tényleg kint leszel, nem bánok egy ölelést :)
4/26 A kérdező kommentje:
figyelmeztetek minden résztvevőt, hogy a seggükre pályázom :3 és esetleg egy csókra is
2016. márc. 16. 19:42
5/26 anonim válasza:
írd rá a táblára, hátha akar veled valaki kísérletezni
14/L
6/26 A kérdező kommentje:
és ha csajt is akarok akkor irjam rá hogy yuri? vagy a zászlót? esetleg a jelet?
2016. márc. 16. 19:44
8/26 anonim válasza:
Amúgy van erre külön zászló is? nem tudtam
9/26 A kérdező kommentje:
hát persze hogy van
Esetleg ha yurik is vannak köztetek életkort is írjatok pls. és ha mondoconra jöttök akkor mi lessz rajtatok :3
2016. márc. 16. 19:48
10/26 anonim válasza:
Vagy pontos szöveg:
FREE HUG
Hetero vagyok, de a Yurit sem vetem meg.
Alá? és kísérleti nyulat is keresek...
Vagy valami ilyesmi. Legalábbis én így képzeltem el.
Mert ha mást nem, legalább nevetnek egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!