Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék, hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék, hogy ne féljek, hogy "rosszat" irok neki?

Figyelt kérdés

szeretnék irni egy fiunak, aki egyébként tetszik, de egyenlőre azért szeretnék irni neki, hogy egyáltalán beszélgessünk.

amiből későbbb még akár bármi lehet :D

csak az a gond, hogy nagyon parázok, hogy rögtön az elején elrontom a beszélgetést egy rossz kérdéssel.

hogy nyugtathatnám meg magam?

és szerintetek a szia után mit lehetne neki irni?

15/L

15/F

2015. nov. 25. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
egy suliba jártok?
2015. nov. 25. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:

sajnos nem :/

és nem is nagyon szoktunk találkozni, ezért lenne jó először fb-on beszélgetni, majd akár találkozni is

2015. nov. 25. 19:55
 3/3 anonim válasza:

Szerintem egy egyszerű kis kérdés még senkinek sem ártott: mi a helyzet (mizu), hogy vagy, az ismerősünk (vagyis a tietek, akit mindketten ismertek) hogy van...

Ha van közös élményetek, idézd fel azokat, csevegj róla azokról.

Utóbbihoz említésszerűen írnám az én beszélgetésemet egy másik fiúval, akivel nagyon-nagyon jóban vagyunk most:

Én: Amúgy még emlékszem arra a táncra, amit mutattál (vagy lehet ez egy szám is, ha nem táncoltatok együtt)

Ő: Az tök jó. Kár, hogy elmaradt a halloweeni buli (mert akkor tényleg elmaradt az a buli, amin találkoztunk volna), mert akkor táncolhatnánk.

Én: Igen. De ha mindez igaz, ehelyett lesz szilveszteri buli!

Ő: majd lehet tüzijátékozni!

Én: Ja. Tényleg tökre sajnálom, hogy elmaradt a buli, annyira szerettem a koreót, kár, hogy nem táncolhattunk.

Ő: Deee, majd szilveszterkor!

Ennyi. Még egy csomót beszélgettünk, nagyjából a múltkori találkozásunról, meg a szilveszteri buliról, ami majd lesz. Úgyhogy csak kell egy közös téma, és minden oké!

És sok sikert!

2015. nov. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!