Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagyis rosszat fog rólam gondolni az a scrác, akit ha bekövetek instagramon?
Ha beköveted észre sem fog venni.
Nem fog töprengeni,hogy ki ez,és vajon miért követett be.
Értesítés: Bekövetett vki. Oké,és visszamegy a főoldalra.
Azért ha bekövetni sem mered,az komoly baj.
De lehet,h felfigyel vagy nem tudom....
Szerintem is baj...nagyon idegesít, h nincs önbizalma...elég sok szomorúsagot is okoz
Én igenis megszoktam nézni,hogy kik követnek be,szóval kérdező nyugi nem mondasz hülyeséget.
Ha egy olyan fiú követ be aki tetszik akkor persze,hogy elgondolkozok,hogy hmm vajon tetszem neki?! stb.
Persze ezzel nem azt mondom,hogy egy instagram követéssel kell kapcsolatokat létesíteni vagy,hogy egy követéssel egyenes út vezet a szerelemhez és egyből érteni fogja,hogy te tuti azért követed,mert tetszik neked,de nyugodtan bejelölheted,azzal ártani nem ártasz.
Aztán ha néz téged akkor nyugodtan nézz rá és mosolyogj.
Akkor kezdésnek vess rá egy pillantást és mosolyogj,aztán majd egyre több lesz a szemkontaktus és hátha lépni fog valamit :)
Én szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!