Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sikerül semmi és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül semmi és miért nem szeret senki? Ti hogy éltétek túl hogy sokáig szerettetek valakit aztán nem jött össze? Az idő gyógyít de eddig csak csalódtam nem érzem magam sikeresnek sem boldognak. Mit tegyek vagy mit tehetnék? 14/L

Figyelt kérdés
A családommal,pénzügyi dolgokkal,családi háttérrel ,külsővel nincs gondom ,a jegyeimmel sincs,de még normális is vagyok szóval nem valami utcai k****)De ha megtetszik egy srác annak vagy nem tetszek vagy 1 hét után úgy sem látom már soha (ha külföldön ,kiránduláson stb ismerkedünk meg értelemszerűen.Eddig egyszer voltam igazán szerelmes és fél éviv vártam nagyon úgy tűnt mindenkinek hogy a srác is az és beszéltünk és ő nem szeret:)aki nekem nem jön be az pedig mászik utánam.De ha valaki csak megtetszik mindig elhiteti velem hogy már majdnem ott vagyunk hogy összejöjjünk és aztán nem..tinidráma következik.Fölöslegesnek érzem magam mivel eddig soha senkivel nem tudtam megosztani a bánatom ,örömöm (ill. Volt 2 barátom de egyiket sem szerettem nem tudom miért jártam velük buta döntés volt de ott inkább gyerekszerelem volt)Szerencsétlennek érzem magam mert eddig soha semmi sem sikerült..dühös vagyok és nem értem miért nem sikerül ha valakit meglàtok ,meglát megtetszünk egymásnak és idővel összejövünk.De nekem ez sosem jön össze..ez az első igazi szerelem is az utolsó egy jó darabig..széthullottam..El akarok menni nagyon nagyon messzire de a korom miatt még nem lehetséges.Egész álló nap sírok és rengeteg öngyilkos gondolatom van.Miért születtem meg ha csak bánat ér?Tudom ott a család stb azok az örömök de már a családomtól is elszigetelődtem..nem akarom hogy azt lássák elbuktam.Ti mit tennétek?

2016. máj. 20. 07:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyjából lett írva a lényeg fölöttem, de én viszont az ilyen kérdéseknél azt sosem nem értem, hogy miért állítja valaki drámaian azt, hogy "senkinek se kell", majd azzal folytatja, hogy akinek kell azok nem esélyesek.

Elhiszem, hogy rossz egyedül, de én személy szerint elég idétlennek tartom az ilyen jellegű siránkozást, amikor valaki nem tudja eldönteni, hogy szeretetlennek érzi-e magát, vagy csak a hiúságával küszködik.

"még normális is vagyok szóval nem valami utcai k****)"

Ha nem lennél normális, és utcai k****) lennél, akkor azok sem másznának utának, akik most megteszik, szóval nem tudom milyen jelentősége van ennek a szempontnak.

Nálam is van úgy, hogy inkább olyanok csapják a szelet, akikkel sehogy sem tudnám elképzelni magam (nem azért, mert valami baj lenne velük), nekem sincsen senkit, ami fájdalmas, de attól még elfogadom, hogy nekem kell rendbe tennem a lelkivilágomban azt, hogy mit is akarok igazán!

2016. máj. 25. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:

az utolsó két sorba kissé elgépeltem

utánad* akart lenni

senkim*

2016. máj. 26. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!