Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül semmi és miért nem szeret senki? Ti hogy éltétek túl hogy sokáig szerettetek valakit aztán nem jött össze? Az idő gyógyít de eddig csak csalódtam nem érzem magam sikeresnek sem boldognak. Mit tegyek vagy mit tehetnék? 14/L
Nagyjából lett írva a lényeg fölöttem, de én viszont az ilyen kérdéseknél azt sosem nem értem, hogy miért állítja valaki drámaian azt, hogy "senkinek se kell", majd azzal folytatja, hogy akinek kell azok nem esélyesek.
Elhiszem, hogy rossz egyedül, de én személy szerint elég idétlennek tartom az ilyen jellegű siránkozást, amikor valaki nem tudja eldönteni, hogy szeretetlennek érzi-e magát, vagy csak a hiúságával küszködik.
"még normális is vagyok szóval nem valami utcai k****)"
Ha nem lennél normális, és utcai k****) lennél, akkor azok sem másznának utának, akik most megteszik, szóval nem tudom milyen jelentősége van ennek a szempontnak.
Nálam is van úgy, hogy inkább olyanok csapják a szelet, akikkel sehogy sem tudnám elképzelni magam (nem azért, mert valami baj lenne velük), nekem sincsen senkit, ami fájdalmas, de attól még elfogadom, hogy nekem kell rendbe tennem a lelkivilágomban azt, hogy mit is akarok igazán!
az utolsó két sorba kissé elgépeltem
utánad* akart lenni
senkim*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!