Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ducibb lányokat miért nem szereti senki?
Figyelt kérdés
Nem ilyen 100+ kilóra gondolok hanem olyan 65-70 kg-ra2016. febr. 14. 19:48
2/25 anonim válasza:
Szervkereskedők szeretik őket pedig
3/25 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs velük, no persze a testmagasság fontos.
4/25 A kérdező kommentje:
Nem egy 150 cm-s csajra gondoltam aki 70 kg, hanem magasabbra
2016. febr. 14. 19:52
5/25 anonim válasza:
mert a legtöbb lusta és flegma
6/25 anonim válasza:
Én szeretem őket. Ők nem szeretnek engem.
7/25 anonim válasza:
Amennyi időt rászántál a kérdés kiírására, elmehettél volna futni egyet...és akkor idővel lenne eredmény. Én a sportos alkatommal hülyén néznék ki egy ducibb lány mellett..meg amugy sem vonzanak :)
8/25 anonim válasza:
Mert ilyen hülye kérdésekkel sajnáltatják magukat, és miattuk terjedt el, hogy az "anorexiás" manapság már szitokszónak számít, pedig valójában egy betegség, a vékony lányokat meg igazságtalanul bántják.
9/25 anonim válasza:
7-es mekkora hülyeség amit mondtál. :D de komolyan..
10/25 anonim válasza:
van akinek az jön be, személy szerint ha egy normális határon belül van és ápolt, akkor értelmes férfi nem foglalkozik az esetleges plusz súllyal.De volt alkalmam találkozni olyan lánnyal aki elképesztően pofátlan, és a külseje ellenére ritka nagy egóval rendelkezik, és olyannal is akin észre se vettem hogy milyen mert olyan volt a kisugárzása és szimpatikusabb is volt, bár ezek az esetek szélsőségesebbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!