Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a nemi beállítottságom, ha vonzónak tartom azoakt a fiúkat, akik beöltöznek nőnek és egyebek?
crossdresser srác vagyok és exbarátnőm ugyanígy volt, aztán ki is derült, hogy van benne bi hajlam.. Első exemmel úgy jöttem össze, hogy tudtam, hogy biszex, és őt is vonzotta a női ruhás dolgom.
De szerintem ezen ne stresszelj, kedves kérdező, ettől még nem leszel automatikusan biszex, sőt nem is kell kategorizálni magad. :)
21/F
Kicsit pontosítani kellene.
Ha kell egy kicsi show-nak, hogy hazudjon neked, aki elcsábít, azt inkább csak szexuális fantáziának mondanám, és abszolút átlagos. Főleg fiatal korban erősebben megjelenő igény - az életkorodról semmit sem írtál - utólag a poligámabb jellemeknél marad meg, a többiek "csalódni" szoktak benne.
Ha a femininebb pofikájú srácok tetszenek, azt sem mondanám semmi extrának. Privát szférában sokkal szexibbek, mint a mainstream férfi ideál, ami puszta tény. Egyszerűen csak az a típus tetszik a férfiak közül. Tudod, a férfi "mind egyforma", de vannak, akik egyformábbak :)
Ha 100.0% bizonyossággal érdekel a nemi beállítottságod, biztosan eldönteni úgy tudod, ha le is fekszel az egyikükkel, aki tetszik, és 2-3 héttel később egyszerűen csak érezni fogod, tényleg ő kell-e, és ha igen, mi az, ami fontos benne. Tipp gyanánt, amikor majd levetkőzik a srác, a ruhája - mint tényező - már biztosan nem lesz jelen.
Köszönöm utolsó!
Utolsó előtti, te pedig nem tudom, mire válaszoltál, de köszönöm, hogy próbálkoztál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!