Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok egy 180 cm-nél alacsonyabb pasival már szóba sem állnak?
173 cm vagyok, és nagyon zavar ez. Értem én, hogy egy magas pasi férfiasabb. No de egy alacsonyabb már egyáltalán nem férfias? Ez engem nagyon elkeserít. Főleg, hogy már csak velem egymagasságú csajokat látok mindenhol. De még a pici lányok is csak a magas pasikra buknak.
Már 18 évesen kiégtem... :D
#12 Nana....nem képtelenség.
El kell törni a lábadat és utána ha összeforrt megint eltörni és megint ,megint ,megint....
Ugyanis mikor összeforr lábad a törés közé kerülő "forrasztó anyag" megemel téged.
Igaz nagyon kicsi az a mérték ami egy összeforrásnál bekerül,de ezért kell az orvosoknak megfelelő körülmények között eltörni.
Azt nem tudom mennyiszer...a kívánt magasságtól függ.
De szerintem látszó eredményhez minimum 20x kell eltörni ,egyszerre mind2 lábadat.
Igaz,jó sokáig tart és ha altatás nélkül törik el elég fájdalmas...:D De ez az ára ha magasabbak akartok lenni.
Nem kitaláltam.. olvassátok utána.
Egy alacsony férfi így lett olyan magas amilyen szeretett volna lenni. :)
Vagyis nem a lábad közé kerül "forrasztó anyag",hanem az összetört csontba.
Ha valakinek nem lenne egyertelmu.
Azért mert én pl kapásból magasabb vagyok nálad :D (175 cm)
15/L
Nos,alacsony lányként nekem a magasság nem számít.
Azonban a 161 centimmel eléggé érdekesen néznék ki egy 2 méteres fiú mellett pl,akinek a köldökéig érek. Sokkal praktikusabb a 170-180 cm,ha nem akarom eltörni a nyakam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!