Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok alacsonyabb pasival többi lent?
Figyelt kérdés
120 cm nél kisebb, volt már valaki ilyen pasival ha igen meséljen.2016. máj. 2. 14:09
1/6 anonim válasza:
Ez nem alacsony, ez már törpe. :D
2/6 A kérdező kommentje:
1. őket alacsony növésűeknek hívják. Az én tudtommal. De én választ várok nőktől ha kérhetem.
2016. máj. 2. 14:16
4/6 A kérdező kommentje:
kár, h csak trollkodni jöttél ide és nem a kérdésre válaszolni. Úgy látszik gyakorikérdések is tele lett nagyon fura emberekkel akik nagyon komolytalanok.
2016. máj. 2. 14:39
5/6 anonim válasza:
ne szidd az előzőt, megtévesztő a kérdésed. Alacsonyabb pasi azt jelenti, hogy 170 vagy alatta...
120 az kisnövésű vagy ahogy szeretik magukat hívni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat nok szemeben persze h 170 cm az alacsony mert mostanaban sok no kolosszust akar maganak. Persze az se szep dolog ahogy o jellemzi oket. Ez sehol nincs igy irva.
Legkozelebb oda irom a meretet persze a kerdes alatt ott van a meret nem ertem miert kell irni ide ha nem tud ra valaszolni. Ha nincs valasza a feltett kerdesre nem kell irni egy szot sem. Es csodalkoznak ha lepontozzak oket. Sajna ez az oldal is kezd egy rakat szemet lenni. 😢😢😢
2016. máj. 2. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!