Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó kezdésnek? (Többi lent)
Tehát tinderezel. Nincs semmi baj vele, csak ne úgy állj hozzá, hogy ez lesz életed szerelme. Persze az is megtörténhet, de erre ugye kevés az esély.
Nem érdemes túlfilózni a kezdést, de ne mizu, dugunkkal kezdj :D
Én rákérdeztem a hobbiukra, meg a zenei ízlésükre, hogy be tudjam lőni, hogy mennyire érdekel. Ne magadról dumálj, hanem ő érdekeljen. Ha ő kérdez, persze válaszolj, de ha nem kérdez vissza akkor felejtős. Nem kell erőltetni, ha nem válaszol több üzire, akkor hagyd.
okés ezek hasznos dolgok :D
köszi :)
Akkor gondolom a tinder.
Ilyen igénytelen oldalon bármilyen kezdés jó. Az ott fent lévő lányoknak szerintem a "sya, nagyon tecel" típusú szöveg is megfelel.
#5: Honnan lehet tudni előre,hogy ki a nagy ő? Ezt még előre nem lehet tudni.
legalábbis normális ember nem úgy kezd kapcsolatba, hogy "HMM, te nem a nagy ő leszel, de jó leszel nekem egy darabig".
Ha valaki úgy indul neki egy kapcsolatnak,hogy úgyse ő lesz a nagy ő, akkor már eleve a kapcsolat végét tervezi, mert hát úgyse ő lesz az, de vagy 10 hónapig el lesz vele.
Az is lehet,hogy valaki a tinderen találja meg a nagy ő-t (mondjuk ennek kb. 0,01% esélye van),de a te felfogásoddal nem lehet komoly kapcsolatba kezdeni.
Igen, én előítélekeztem. Nekem nem volt tinderem, bőven elég volt a véleményalkotáshoz mások tapasztalatai. Na meg eleve az a rémes felszínesség, hogy az emberek kizárólag profilkép alapján válogatnak. Na meg a sok ri.banc. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!