Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha az idosebbek tetszenek nekem?
Ettől a "gáz" szótól már rosszul vagyok. A gáz az valamilyen légnemű anyag.
Amúgy meg teljesen érthető, hogy miről beszél a kérdező, a mai fiúk nagyja borzalmas, ahogy kinéz, így az értelmes lányok, akiknek nem papagáj kell, hanem rendes fiú, kénytelenek idősebbeket keresni, akiknek meg normális esetben nem kellenek, ugyebár. Szóval eléggé nem jó helyzet áll fenn jelenleg. Kérdező, még amúgy is csak 15 éves vagy, foglalkozz a tanulással, majd pár év múlva lesz értelme foglalkoznod ezzel a témával is.
Nem. Teljesen rendben van. De azért pontosabban mire gondolsz? A 40 éves is idősebb. 😀😁
De ha 4-5 évvel idősebbel szeretnél összejönni, azzal semmi gond nincsen. Csak egyre figyelj: ebben a korosztályban rengeteg a tahó, bunkó, kihasználós alak.
20/f
Most úgy beszélsz, mintha az összes tini fiú páwa lenne..
Mintha más nem is lenne, csak páwa....pedig a páwák már kezdenek eltűnni. Legalábbis én így látom.
15 éves létedre hozzád egy 18, nagyonmax. egy 19 éves való, sajnálom, be kell érned velük. Vannak közötttük normálisak. Nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!