Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csak a pénzre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csak a pénzre buktok?

Figyelt kérdés
Sajna eddig csalódás volt a kapcsolataim.. Mindig több 100.000-ret költöttem a barátnőmre.. Van még normális lány aki nem használ ki??
2016. máj. 12. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan lány akire nem kell 100.000et költeni. Barátom 2 év alatt amióta járunk max 10.000 et költött rám, de lehet sokat mondok. Kézzel készített ajándékokat adunk egymásnak, van hogy én hívom meg dolgokra és nem ő engem, meg nem járunk folyton drága helyekre. Szóval lehetséges képzeld el, te rontottad el ott hogy ilyen lányokkal jöttél össze. Meg ahelyett hogy kidobtad volna őket amikor kiderült hogy csak kihasználnak vetted nekik a drága cuccokat.
2016. máj. 12. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
De hülye vagy :D Nem kell hagyni magad kihasználni. Plusz az is téged minősít ha sorozatban a pénzéhes libákat fogtad ki. Nehogy már a normális lányok tegyenek róla hogy az ilyeneket vonzod. Mert vannak még normális lányok, nyugi. 16/L
2016. máj. 13. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Felszínesen választod ki a nőidet. Valószínűleg az igényeidet kimeríti, hogy megfelelő méretű szilikonokkal rendelkezzen. Ha csak ilyen szempontok alapján választasz, akkor miért csodálkozol? Az ilyenek életcélja a kitartottság, luxus,stb..

Igen, van még normális nő, de nekik többet kell felmutatni a százezreidnél, a luxusautódnál és a bicepszednél. Mondjuk pl. a józan észt.

2016. máj. 13. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem van pénzem, leszarják a nők, csak azt nézik, hogy alacsony és kopasz vagyok és paff...

Most is van egy lány, aki nagyon tetszik, de ő rohan egy csóró nincstelen nála 6-7 évvel fiatalabb srác után. Ennyit arról, hogy a nőket a pénz érdekli. Persze van egy réteg, akit izgat, de az nem az én félmillás fizetésemre bukna, hanem arra, ahol már a megjelenés azt sugallja, hogy az illető férfi egy sikeres vállalkozó: autó, öltöny, fontos tárgyalások, rohanás, ügyintézések és havi 2 millió haza.

2016. máj. 15. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!