Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csak a pénzre buktok?
Hát az a helyzet, hogy a lányok többsége egy felszínes majom. A pénz mozgatja őket. Én személy szerint ezt baromira elítélem. Szóval oké egy lány szereti ha kap valami meglepit, de szerintem szánalmas, amikor csak azt fújja, hogy ez kell az kell..
Azért ne hagyd magad kihasználni kedves kérdező, az ilyen követelőző csajok egy forintot nem érnek.
2-es
Érdekes. Jobb helyeken a lány nem élősködik a srácon. Nekem is van saját pénzem, nem a barátom ruház, meg etet. Biztos nem könyörögnék neki, hogy vegyen meg valamit. Ha szeretnék valamit, akkor megveszem.
Te is olyan lehetsz mint a kérdező. Azt hiszitek pénzzel mindent el lehet intézni...látszik az eredménye.
Akkor rossz helyen keresel! Meg amúgy is,nem egyből azzal kell kezdeni h megmutatod mennyire gazdag vagy,hanem előbb hagyod hogy a lány téged ismerjen meg és te őt. Ne rontsd el már az elején,és szerintem titkold ha vagyonos vag,mert a normális lányokat így fogod ki :)
Legalábbis most magamból kiindulva mondom ezt,nert engem nem a pénz érdekel hanem h valaki tényleg szeressen és én is őt. Nem érdekelnek a drága ajándékok se mert nem ez a kapcsolat fő pillére. Szóval csak óvatosabban és előbb utóbb találsz normális lányt :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!