Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy lány erős?

Figyelt kérdés
Lány létemre,szeretek cipekedni .Ciki,ha egy lány,szeret súlyokat emlegetni?Néhány felnőtt rokonomat,felkapom nem tudom mi jön ilyenkor rám,de szeretem őket felkapni.Utána,nem fáj semmim.Hátrány,ha egy lány erős?

2016. máj. 8. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne jó...

Ha engem feltudna kapni egy lány akkor igen nagyot néznék.

2016. máj. 8. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
2016. máj. 8. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, sőt, sokaknak tetszik ez. Rengeteg területe van az életnek, ahol ez az elvárás, pl. egy lovardában egy lánynak ugyanúgy meg kell mozgatnia a bazi nagy szénabálákat, mint egy fiúnak, és ezt senki sem találja furcsának.

Az én barátom még büszke is arra, hogy bár nem vagyok izomnő, inkább formás és vékony, alkatomhoz képest jól meg tudom csinálni a nehéz kondigyakikat is. Jólesik, mikor olyankor megdicsér, és mondja, hogy nem sok lány képes ezekre. :)

2016. máj. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!