Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csökkenthetném ezt az erős érzést egy lány
iránt?
Figyelt kérdés
Szóval jött egy új lány az osztályba(10.) az év elején,és már az első naptól kezdve teljesen bele vagyok esve.Annyira szép és aranyos hogy egyszerűen csak megölelném és soha nem engedném el..Soha nem éreztem még ilyet..De beilleszkedett sajnos a középpontba,mert hogy cigizik és minden szünetbe lemegy szívni és mintha már talált magának is egyet akivel általában együtt van,ma a gyerek már úgy szólította,hogy "a nőm"..De van egy másik fiú is akihez random hozzábújik és szórakoznak stb,és amikor ezeket látom,egyszerre kap el a szomorúság és a düh.Mert hogy nem vagyok az a menő típus,visszahúzódóbb vagyok,ezért már az elején tudtam hogy itt nincs keresnivalóm..Pedig néha azt veszem észre hogy a terem másik végéből néz engem, és amikor a közelemben van akkor kicsit zavarba van és lesüti a fejét,de van hogy levegőnek néz és csak úgy elmegyünk egymás mellett.. Szóval ez a helyzet,már a haverok is látják hogy teljesen fásult vagyok,a jegyeim is rosszak,alig tudok másra gondolni csak rá és most hogy összejött már valakivel,így még rosszabbul érzem magam.Mit csináljak?Próbáljak meg még közeledni és kedves lenni hozzá hogy legalább barátok lehessünk ha más nem vagy felejtsem el valahogy,és koncentráljak jobban a tanulásra?
2015. okt. 9. 16:42
1/8 anonim válasza:
oda mész kiütöd mind a 2 öt ne légy b*zi az nem jönn be nekik meg ez a nyálas szöveg föleg h cigizik azt oda mész a csajhoz hé akarsz dugni azt vagy bejönn vagy nem
2015. okt. 9. 17:12
2/8 anonim válasza:
Szerintem bármilyen nehéz próbáld meg magad túltenni rajta..Tanulj,koncentrálj a sulira...Szerintem az a 'baj',hogy neked más az értékrended,mint neki...(ami nagyon ritka a mai világban és ezért legyél magadra büszke:)) 15/l
2015. okt. 9. 17:19
3/8 anonim válasza:
Ülj le és próbáld meg átgondolni mit szeretnél. Akarod, hogy barátok legyetek? Mièrt? Miért nem? Szeretnéd ha több lenne? Mi vonz benne egyáltalán?
Mint osztàlytárs, viselkedj természetesen. Bár én a helyedben hagynàm. Ha már megtalálta a társaságát és neki az oké, hogy több fiúval is közvetlenebb a viszonya, ami tèged zavar, azt hiszem a jövõben se értenétek egyet.
Lehet, hogy csak fellángolàs amit èrzel. Mert vmi vele kapcsolatban imponál neked. Ha úgy èrzed nem tudod elfelejteni, talán próbáld meg vele. De tisztázd magadban mit èrzel. Tudom, hogy ez nehéz de muszáj lesz.
Ès persze tanulj. Annyit senki se èr, hogy miatta ronts, ne tudj koncentrálni. Remèlhetõleg nem szórakozik veled.
2015. okt. 9. 17:19
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hasznosak.
Az első kevésbé de azt is tudom értékelni,végül is válasz az is.
2015. okt. 9. 18:21
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem akárkinek mutatnék róla egy képet,ki nem nézné belőle hogy cigizik.Egyébként is úgy jött ide hogy egy csendes,szorgalmas lány és most egy csomó tanár panaszkodik rá,hogy órán sokat beszélget,és rosszak a jegyei..Nagyon sajnálom hogy pont a rosszabb társaságot választotta
2015. okt. 9. 18:27
6/8 anonim válasza:
Probáltam ugy beszélni veled mint férfi a férfival
Meg hát a csaj stilusa is ilyen szerintem
2015. okt. 9. 19:37
7/8 A kérdező kommentje:
Azért nem teljesen olyan.Igaz hogy szeret a fiúk társaságában lenni,de nem az a tipikus ribi aki akárkivel megk.ratná magát Ha olyan lenne nem érdekelne.Részemről se ez a "hú de megk.nám" dolog van amúgy se.Mert nem csak a szépsége de a személyisége is megfogott,kedves és vicces,szerintem jól kijönnénk egymással,de teljesen más a társaságunk,ezért alig szólunk egymáshoz.
2015. okt. 9. 19:47
8/8 anonim válasza:
Akkor nem tom van e hobbija találd ki vagy járjál olyan helyekre ahova ö is azt csak észre vesz ha nem vagy egy ronda gyerek vagy probálj azokkal a srácokkal haverkodni akivel ö is jól jön a belsö támogatás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!