Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a verő exem?
Figyelt kérdés
Már mint nem az embert kéne elfelejtenem,mert ő rajta már túl vagyok,csak a vele kapcsolatos dolgokat kéne elfelejtenem.Első szerelemem volt,csalódást okozott azzal,hogy megvert elég sok idő eltelt azóta,de minden, héten látnom kell sajnos őt bizonyos okokból kifolyólag.És,akkor újra eszembe jutnak az ütései,persze tudom,hogy nem minden pasi ilyen próbálok nyitni a fiúk felé de nagyon, félek a csalódástól.Nem akarok,még egyszer ugyan ebbe vagy legalábbis hasonló hibába esni.Magát az embert,már régóta lezártam csak rossz emlékeim vannak eddig a fiúkról.2016. máj. 6. 22:28
1/6 anonim válasza:
Hát nem voltam még ilyen helyzetben, de kipróbálhatnál küzdő vagy önvédelmi sportot... kevésbé fogsz félni kiegyensúlyozottabbá válsz és meg tudod v3deni magad
3/6 A kérdező kommentje:
Nem már elmúltam régen 13!
2016. máj. 6. 22:34
4/6 anonim válasza:
Figyelj... Az hogy a kapcsolatnak vége az már jó jel... Tudom milyen érzés ezt átélni... Ilyen kapcsolatban vagyok...
Eddig úgy volt hogy én is szakítok (bár áttért nagyon kikapnék) de egy hülyeség miatt már nincs merszem. Neked legalább van még esélyed.
Javaslom esetleg hogy keress egy olyan embert aki mindíg melletted áll bármi baj van (persze csak ha nincs ilyen személy) és ha ilyenek jutnak eszedbe goldolj bele hogy ő ott van neked... Ő megvéd majd ha kell...
Vagy ahogy már myondták jrj küzdősportra...
Esetleg beszélj valakivel és mond el neki mimdezt. Hátha van valami olyan tanácsa ami beválhat mert személy szerint nem ismerlek így ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni teljes mértékben.
Bocsi hogy hosszú lett...
13/l
5/6 anonim válasza:
4-es, 13 éves vagy és ver a barátod?... Szép egy világban élünk.
6/6 anonim válasza:
4-es. Nem értem... Szerintem kamu, hogy vernek téged vagy csak nagyon hülye vagy. Gondolkozz már, 13 éves vagy. Ott vannak a szüleid, szólj nekik, hogy mi a helyzet. Ez olyan nehéz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!