Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Szerelmes vagyok egy hírességbe
Nagyon beleszerettem egy színészbe. (Chris Hemsworth) Most sokan hülyének fogtok nézni, de én tényleg úgy érzem, hogy szeretem. Arról álmodozom, hogy egyszer találkozok vele.
Tetszik, hogy mindig mosolyog, kedves a rajongóival és az egyik kedvenc filmem főszereplője. Vadászt játszik benne, és olyan bátor és szép
Már megnéztem az összes filmet amiben szerepelt, és sokszor sírtam már a filmein amiben meghal.
Mindig szomorú leszek, ha látom egy képen a feleségével, gyerekeivel.
Miért nem születhettem sokkal hamarabb, miért nem lehetek én vele?
Ez olyan igazságtalan. Segítsetek mert egyre rosszabbul viselem.
:( :( :(
11/L
Én 12 évesen voltam szerelmes CM Punk-ba, minden meccsét megnéztem elolvastam az életrajzát stb.
Ez nem tudom meddig tarthatott,kb 1-1,5 évig.
Aztán mire 15 lettem új osztályt kaptam, és beleszerettem egy fiúba akibe most is szerelmes vagyok, de nem hiszem, hogy valaha is az enyém lesz.
Hidd el, ez sokkal rosszabb.
Majd kinövöd, volt oszttársam általánosban a 4 éves infó tanárba volt szerelmes, 9.-ben meg a fiú oszttársam volt szerelmes a 40 éves terhes tanárnőbe.
Már semmi nem lep meg.
Normális, majd kinövöd.
47 éves infó tanárba*
Elírtam, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!