Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el? Szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Szerelmes vagyok egy hírességbe

Figyelt kérdés

Nagyon beleszerettem egy színészbe. (Chris Hemsworth) Most sokan hülyének fogtok nézni, de én tényleg úgy érzem, hogy szeretem. Arról álmodozom, hogy egyszer találkozok vele.

Tetszik, hogy mindig mosolyog, kedves a rajongóival és az egyik kedvenc filmem főszereplője. Vadászt játszik benne, és olyan bátor és szép

Már megnéztem az összes filmet amiben szerepelt, és sokszor sírtam már a filmein amiben meghal.

Mindig szomorú leszek, ha látom egy képen a feleségével, gyerekeivel.

Miért nem születhettem sokkal hamarabb, miért nem lehetek én vele?

Ez olyan igazságtalan. Segítsetek mert egyre rosszabbul viselem.

:( :( :(

11/L

2016. máj. 1. 20:21
 1/8 anonim válasza:
61%
Majd kinövöd picúrka. Amúgy meg szerintem csúnya malacfeje van :D
2016. máj. 1. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nalam is volt mar ilyen hogy ugy ereztem h beleszerettem es full ugyan abban a helyzetben voltam mint te most. Most az egyik fiuba vagyok szerelmes a sulibol az sokkal rosszabb! Idovel elmulik, probalj meg olyan filmeket nezni amiben nem ő van.
2016. máj. 1. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb en is 11 lehettem. (Masodik voltam)
2016. máj. 1. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Elmúlhatna már. Pedig pont az ő filmeit nézem. Egyre többször
2016. máj. 1. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
11 évesen mit akarsz? Még a violetta korosztályt most kezded kinőni és egy színészbe szerelmes vagy... Majd kinövöd.
2016. máj. 1. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj ez természetes XD mi 11 éves korunkban Zac Efronba zúgtunk bele meg én a Tuti Gimiből Lucasba majd az Odaátból Dean-be ( Jensen Ackles) haha nyugi azóta elmúlt és másba vagyok szerelmes ;) / 18L /
2016. máj. 1. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 évesen voltam szerelmes CM Punk-ba, minden meccsét megnéztem elolvastam az életrajzát stb.

Ez nem tudom meddig tarthatott,kb 1-1,5 évig.

Aztán mire 15 lettem új osztályt kaptam, és beleszerettem egy fiúba akibe most is szerelmes vagyok, de nem hiszem, hogy valaha is az enyém lesz.

Hidd el, ez sokkal rosszabb.

Majd kinövöd, volt oszttársam általánosban a 4 éves infó tanárba volt szerelmes, 9.-ben meg a fiú oszttársam volt szerelmes a 40 éves terhes tanárnőbe.

Már semmi nem lep meg.

Normális, majd kinövöd.

2016. máj. 1. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

47 éves infó tanárba*

Elírtam, sorry.

2016. máj. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!