Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
egy budapesti 14 éves srác vagyok, rendes, kedves (nagyon jó humorú :D) eddig egy barátnőm volt 2 hétig de az is már elég rég volt. Nem tudom miért de egy lánynak sem kellek, nem vagyok az a tipikus páva gyerek, sokat sportolok, pl kosárlabdázok(versenyszerűen)focizok és amerikai focizok (szintén versenyszerűen) a lány ismerőseim is mind szeretnek (barátilag) és nagyon viccesnek tartanak, én nem tudom már tényleg lehet ijesztő vagyok mert viszonylag nagy felsőtestem van és ilyen frankeinstein kiállásom van, lehet ijesztő vagyok a lányoknak2016. máj. 6. 18:05
1/2 anonim válasza:
Fényképet nem tudsz küldeni? Csak görbén tartod a hátad?
2/2 anonim válasza:
Vár még pár évet, szerintem lesz :) képet küldessz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!