Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fogok találni valaha életembe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok találni valaha életembe egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Volt már egy barátom igaz,hogy komoly kapcsolat volt de nem valami hű de jó első szerelem. Úgy érzem velem van a gond mivel,már három éve egyedülálló vagyok. Ha lenne barátom,akkor hűséggel lennék hozzá,ha megbántanám mindig kiengesztelném, valami kis, ajándékkal.Bármikor hozzám bújhatna.Ölelgetném szeretgetném,éreztetném vele,hogy fontos számomra.Engem nem érdekel a párom anyagi helyzete sokkal jobban bejönnek,azok a srácok akiknek nincs,több millájuk, de nagy a szívük.Mindent megtennék,hogy jól érezze magát velem.Bármi bántaná,én mindig, mellette állnék.Elfogadnám hibáival együtt is.(:

Bocsi a helyesírási hibákért.(:

2016. máj. 5. 13:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kort írnál? Mert ha mondjuk 33 évesen írod ide akkor gáz :D

Amúgy sok ilyen fiú van. Hasonló lányokat keresek én is

2016. máj. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!