Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megörülök meg vagyok átkozva?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megörülök meg vagyok átkozva?

Figyelt kérdés

Semmit se tudok eléri

Semibe se vagyok sikeres

Én gyötrödök egy dologal egy éve más jön elsőre megcsinálja

Inkább felakasztom magam

2016. ápr. 29. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Csapolj bele tesó. :*
2016. ápr. 29. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan így érzek. :(

Csak én túl gyáva vagyok meg tenni. :(

2016. ápr. 29. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Írj privát hátha tudok segíteni:)
2016. ápr. 29. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
*privit
2016. ápr. 29. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
2es, ugyanez nálam is..:/
2016. ápr. 29. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
üdv a klubban :/
2016. ápr. 29. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Oké srácok, látom mindenki depressziós ebben a csapatban ezért most őszinte leszek.

Először is, a hozzáállásod nem éppen ideális. Volt egy rossz éved és úgy reagálsz, hogy felakasztanád magad? Szerinted ez logikus? Van aki egész nap egy tál rizst eszik egész életében és képzeld nem akasztja fel magát, téged meg gondolom visszautasított a nagy szerelmed és most eljátszod mintha egyedül lennél vele.

Kis millió másik ember van akinek nem jönnek össze a dolgok, de ők megpróbálják megoldani a problémát. Mi lenne ha te is félre tennéd a szuicid hajlamaidat és inkább meg keresnéd a probléma forrását és tennél azért, hogy megszűnjön.

2016. ápr. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!