Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak valamit vagy inkább hadjam? Úgy tetszik a srác, hogy megörülök de ö azt se tudja, hogy létezem. :\\\
Èn elkèpzeltem egy srácot magamnak aki az igazi....erre pár hónappal megjelenik ö....tökèletesen megfelel a kritèriumoknak! Facebookon láttam őt csak! Nem jelölömbe,mert semmi èrtelme úgy sem merek ráírni....Falusi vagyok ö is itt lakik de mèg nem találkoztam vele....A báttyám motoros haverja èn is motoros vagyok így hát nem is tudom,hogy kellenèk neki ...itt èn vagyok az egyeten rózsaszín sisakos cross motoros csaj....:Ddd igaz mèg csak most gyűjtök motorra....:Ddd A suliba meghalottam ,hogy sok csajnak tetszik...hát így elgondolkodtam ,hogy hagyni kène a srácot vagy csináljak valamit....De mit??://Nincs barátnője!
15/L
Ha bejelölöd az nembaj, sőt tudni fogja, h vmilyen szinten érdekled.
Ha akar tőled vmit miután bejelölted, rádír.
sok sikert :)
Nem tudom. Én nem érzek együtt a motorosokkal (értelmetlennek tartom [vélemény]). De ha tetszik, akkor jelöld be, és írj rá, hogy lenne-e kedve sétálni.
(A séta és a beszélgetés mindig jó ötlet.)
14/f
Ha segítséget kérnél, írj rám privátba.
Szerintem az tök aranyos, ha egy lány próbálja ilyen "véletlenek" folytán észrevettetni magát egy fiúval, aki tetszik neki.
Csak az a lényeg, hogy ne csináld nagyon feltűnően, ne ess túlzásokba :)
Ott a bátyád, ennél jobb segítség nem is kell! Csak annyit mondj neki, hogy mutasson már egyszer be neki, mert szívesen beszélgetnél a sráccal, ha meg kérdezősködik, akkor mond neki, hogy neked bejön külsőre és kíváncsi vagy milyen a jelleme.
Amúgy, ha te is szeretsz motorozni az csak jó, ott egy dolog, ami összeköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!