Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha a barátnőm kicsit jobb helyzetű és más vallású?
Sziasztok :)
Egyik lány barátom meséli mindig, hogy az egyik legjobb barátnője szingli, meg nem volt még pasija, megismerhetném valamikor, meg hasonlók.
A baj az, hogy a lány családja lényegesen jobb helyzetű, mint az én családom. Nem vagyunk szegények, inkább ilyen alsó-középosztály. Ők meg talán felső-középosztály, ha lehet így mondani.
A másik az, hogy a lány baptista vallású. Ez jelenthet későbbiekben valami problémát?
Ez csak rajtad áll. Ha téged nem zavar, akkor nem gond. Személy szerint engem nem zavarna, bár ha nagyon tartja a szokásokat, akkor nem hatna pozitívan, mert más a világszemléletünk.
Egyébként szerinted az a lány barátod miért mondja, hogy szingli a legjobb barátnője, meg miért ajánlja neked? Én erősen gyanítom, hogy azért, mert bejössz annak a lánynak és a barátságuk révén próbál információkat szerezni, illetve céloz rá, hogy közeledhetnél felé. (Vagy a másik eset, hogy a lány barátodnak tetszel és próbálja szondázni, hogy nem tetszik-e a barátnője, de nem ezt tartom valószínűnek.)
Nincs probléma ,ez ne zavarjon.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!