Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek az, első randitol....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az, első randitol. Kinek milyen volt a legelső?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az gáz ha azmondom hogy még azse volt 17 évesen?
2016. ápr. 28. 17:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem
2016. ápr. 28. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:

a legelső kb 13 évesen volt, de az minden volt csak nem randi :D

az első normális randim 17 évesen volt, amiből pedig lett is valami, az már majdnem 18 évesen

utóbbival megvolt az összhang, jól el tudtunk beszélgetni :)

2016. ápr. 28. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Az. Nekem sem volt, vagyis, nem olyan lánnyal aki később a barátnőm lett volna:DD
2016. ápr. 28. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első valódi randiszerűségem egy olyan csajjal volt aki jól kihasznált, mivel depressziós voltam, életunt, meg akartam halni, és ezt szépen ki is használta. 19 éves voltam. 3 hónapig tartott és csak az orálig jutottam vele+ úgy ahogy elvettem a szüzességét, kb kétszer hatoltam belé és elkezdett bőgni a volt csávója után. A legundorítóbb az volt hogy követelőzött, húzta a száját mindenen, és közben engem minden hulladéknak csúnyának lelkibetegnek elhordott röhögve a telefonban a barátnőjének.

A bosszúm azért megvolt, ugyanis nem volt felhőtlen az elválás.

Okultam a dologból.

Életem legrosszabb élménye volt.

Egyébként nem az első randi a lényeg, hanem az utolsó, mert lehet csak dugni, egyéjszakás kalandokat keresni, és lehet normális kapcsolatokat kialakítani, viszont ez utóbbi nem egyszerű, mert elég gyakori hogy a másik fél félrelép és letojja a fejed, vagy nem elég kitartó.

2016. ápr. 28. 17:13
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Ekkora egy tapló ribit mint a tied volt utolsó:DD
2016. ápr. 28. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van, el sem képzelnéd.
2016. ápr. 28. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Uh a legelső? Tizennégy éves voltam, kis hetedikes, és iszonyatosan izgultam.

A srác már kerülgetett egy ideje, jól elhülyéskedtünk, imponált, hogy foglalkozik velem, hogy különleges figyelemben részesít, és hiába nem volt túl helyes totálisan oda lettem érte. Elmentünk egy randira, össze, vissza izgultam és nagyon nagylánynak képzeltem magam. Vicces volt.:D Persze a randi már nem volt olyan jó, mert így, hogy kettesben voltunk a srác, elég unalmasnak és atyáskodónak bizonyult, harkályokról, meg falusi felhőelemzésekről mesélt. Nem történt semmi, még csak egymáshoz sem értünk, csak akkor amikor leültünk egy padra és átkarolta a derekam. De ez is elég bénán sikerült, mert pont úgy ültünk le, hogy volt köztünk egy karfa, szerintem szegény srác karja totál tropára ment, ahogy a kő cucchoz nyomta a kezét, csakhogy átölelhessen.:D

Csak egy randink volt, utána megbeszéltem vele, hogy semmi tovább. Igazából megijedtem, csak a randin tudatosult bennem, hogy totál éretlen vagyok ehhez, és még nem is vágyom többre egy sétánál.

Hiába volt szerencsétlen próbálkozás, azért kellemes élmény marad, a srác kedves volt, és tök kulturáltan véget is tudtunk vetni neki. Olyan ártatlan volt az egész.

Az első, amiből lett is valami az tizenhét évesen volt. Több randi is követte és össze is jöttünk.

2016. ápr. 28. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Nekem az első...

Nagyon zavarban voltam, szinte alig mertem meg szólalni, de a randi végére sikeredett azért.

Elvitt pizzázni is, ott olyan lassan ettem, hogy egy óra is el telt :D

Amúgy jó volt és azóta is együtt vagyunk, ez volt 6 éve.

Ma már gyorsabban eszem előtte és sokat beszélgetünk.

:D

2016. ápr. 29. 21:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Uhh ez nagyon durva...

Igen en is igy voltam. Azota mar a masodik randinlat tervezzuk es megtanitott csokolozni is :)

2016. máj. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!