Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk átlagban hány randi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk átlagban hány randi vagy mennyi idő ismeretség után (az első randitól számítva) tudtok lefeküdni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs szükség randira hozzá , ismerettség, meg akár lehet 10 mp-es is, ha mindenkinek jó minden...
2014. dec. 11. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk bármikor le tudnak feküdni egy lánnyal
2014. dec. 11. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
akár ismeretlenül is
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
A mostani nőmet, annó a 4. találkozáskor dugtam meg.
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Jobb szeretem megismerni előbb kicsit, minthogy aztán a végén nézzek, mint kezdőbu-z.i a gőzfürdőben. Változó, pár hét, max 1-2 hónap, szűz lánynál max 3-4 hónap.
2014. dec. 11. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerje meg a tököm.
2014. dec. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!