Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell csesztetni vele?
Figyelt kérdés
Az exemmel már nagyon régóta szakítottam de még mindig ezen a témán, lovagolnak jó sokan.Hogy biztosak, benne,hogy én még mindig szeretem őt pedig már semmit nem érzek iránta még,a mostani csaja is nekem áll,hogy szerinte én még érzek valamit a pasija iránt.Senki sem hiszi el,hogy már régóta nem érzek iránta semmit utálom,hogy azt hiszik jobban tudják mint én.Próbáltam rájuk hagyni de már kicsit unalmas,hogy még mindig hozzákötnek miközben már jó sok év eltelt azóta.Nem értem miért hiszik azt, amikor fasírtba vagyok vele.2016. ápr. 27. 23:29
1/3 anonim válasza:
Hat ez velem is igy volt. Sajnos ilyenek, ha valamit tudnak akkor minnel jobban kevernek, amit tehetsz semmit nem veszel fel baratnojenek meg mondd meg legkozelebb hat ennyire bizik baratjaban akkor nagyon jo kapcsolat lehet.
Bocsi az ekezetekert.
2/3 anonim válasza:
szard le őket, nincs jobb dolguk mint embereket baszogatni
3/3 anonim válasza:
A barátnőjét tiltsd le, a barátaidnak meg világosan mondd meg, hogy nem érdekel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!