Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj ha zárkózott vagyok?
Még az osztálytársaim is alig hallanak beszélni, semmit sem tundak róllam.
Ma is mondta egy fiú, hogy szívesen megismerne mert kész rejtély vagyok számára. De nem megy, nem tudok megnyilni , pedig szeretnék, de egyszerűen nem merek közel engedni magamhoz senkit. :'(
Azért nem mersz meg nyílni senki előtt mert félsz a csalódástól. Én is iylen voltam régen, de jött egy fordulat/fordulatok, és minden rendbe jött.
CSak gondolj bele, tegyük fel 16 éves vagy, ha most nem ismerkedsz, meg fogod bánni 30-40 évesen. Álj a talpadra és beszélgess!Nem azt mondom hogy terigasd ki mindent amid benned van, csak sok kicsik és be fog jönni :)
Szoktam beszélgetni meg barátaim is vannak, de megnyílni nem tudok előttük.
Valahogy eltitkolom előlük egy részem ezért mindenki csak félig ismer, vagy még annyira sem.
Történtek olyan dolgok az életembe amik miatt teljesen bezárkóztam és marha nehéz feldolgozni.
Hogyan kéne megnyíljak előttük??
Amúgy 14/l
És köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!