Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene 1 ilyen tulajdonságú fiú?
Figyelt kérdés
Barna középen hosszú hajam van oldalra simítva
Barna szemem van
Kissé pattanásos arc
Általában egyszínű ruhákat hordok
Kissé kocka vagyok ...
Kedves,Megértő,Csendesebb fajta,És figyelmes
Szeretem az állatokat azon belül a kutyákat
Punnany Massif,Hősök,Halott Pénz és Essemmet szoktam hallgatni
#10: Mi ez, verseny? Erre vagy büszke? A testedre? És mire mész vele, ha az eszedből még egy grammot se sikerül megmutatni??? A normális embereknek nem a te tökéletes tested lesz a vonzó:) Nem is akarok tökéletes testet. A 180 cm magassághoz az ideális súly 75 kg. Tehát ehhez képest van rajtam 5-6 kg felesleg, ami szerencsémre arányosan oszlik el rajtam.
Ja, és ne a mitugrász szálkás focista kisfiúidhoz hasonlítgass. Ez a 75 kg bizony a férfiakra értendő, én meg inkább annak vallanám magam..;)
2016. ápr. 21. 22:40
13/17 anonim válasza:
Srácok én aláírom hogy a testtömeg index hülyeség, de abban teljesen igaza van hogy nem a soványaké a világ, én például nem azért nem ismerkedek járok el sehova, vagy nem azért nincs önbizalmam mert 190 cm hez 100 kiló járul (sok sebki ne hazudjon) és senki ne értse félre én nem a soványakat szidom én csak szeretném ha felfognátok hogy van akinek ez van akinek az áll jól
2016. ápr. 21. 22:44
14/17 anonim válasza:
Jah meg még annyi hogy az eszet meg stbit ne keverjük a kinézethez ha már sújról vitázunk mert ilyen hangnemben senki nem mondhat semmit a másik agyáról
2016. ápr. 21. 22:45
15/17 anonim válasza:
#14: Egyetértek. Itt a súlyról volt szó, nem az észről.
2016. ápr. 22. 07:52
16/17 anonim válasza:
Igen, a testemre vagyok büszke. Mert ezt a testet naponta aerobicozás és egészséges étkezés mellett értem el és tartom. Hogy mutassam meg az eszemet? Bocs, de te ezt hogy gondoltad? Rakjak fel egy képet a jó bizonyítványomról? Gépeljem be egy novellámat? Vagy hogy értetted? Matekból jó vagyok, verseket könnyen tanulok, a helyesírás dolgozataim mindig 5-ösre sikerülnek, és - mint látod - itt sem írok retardált módjára (helyesírási hibákkal, ékezetek nélkül, nagybetűket nem ismerve), akkor miről beszélsz? Vagy szerinted azért vagyok "agyilag sötét" (és hasonló finomságok), mert a szálkás testalkatú fiúkat részesítem előnyben? Mert nem szeretem a hájat? Most hogy mondod, az eszemre is büszke vagyok :) Nyugodtan mitugrászozd csak le, nem te futkározol hidegben, forróságban napi 1,5 órát a focipályán, hogy a legjobbat hozd ki magadból, és nem te jutottál be az országos döntőre rengeteg gyakorlás és sok küzdés árán. Hű, milyen mitugrász ez a fiú :)) Ahhoz képest elég sok lány ismeri el, hogy milyen vonzó :)) A férfiasságot nem abban mérik, hogy mennyire vagy dagadt. Amúgy ez a tini párkapcsolatok kategória, ide tinik járnak ;)) A nagy férfiasságodat miért bakfisoknak és "kisfiúknak" akarod bizonygatni? Van felnőtt párkapcsolatok kategória is ;))
2016. ápr. 22. 08:50
17/17 anonim válasza:
Akkor tetszenél, ha mindezen tulajdonságokhoz még jól is tanulnál, olvasott, művelt lennél. Különben az tetszik benned, hogy kissé visszahúzódó vagy. Tanulj és művelődj, olvass sokat, az a legfontosabb érték, ami az ember fejében van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!