Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszene nektek egy ilyen tulajdonságú fiú?
Kb 175-180 cm magas 15 éves barna szemű,barna,kb 5 cm-es hajú,magam által nem túlzottan helyesnek tartott fiú,aki én vagyok.
Metál zenét kedvelem főleg,de konkrétan bármilyen zenét el tudok hallgatni,maximum nem sokáig,ha olyan rossz.Általam hallgatott zenekar pl a Kárpátia,a Sabaton, a Nightwish, Stratovarius, Powerwolf, Deathstars,Slash.Mivel nincsenek barátaim,akik nem érdekbarátság miatt lennének velem,ezért a számítógép segítségével keresek föl embereket,akik ugyanazon játékkal játszanak,mint én,s később találkozom velük élőben is,s az egyikőjükkel elég jó barátságba kerültem.Van egy leány,akit nagyon szeretek,de ő ezt nem viszonozza sajnos.Mindenben segítettem őt,amit kért,megtettem(persze ha a leány másképp gondolna rám,a lehető legtöbb időt tölteném el vele,de ennek hiányában a neten töltöm időm illetve a tanulással s edzéssel).Nem járok fekete ruhákban,nincsen bakancsom,egy normális emberként nézek ki.Túlzottan viccesnek nem mondanám magam,inkább a komolyságom miatti némely megszólalásom az ami vicces lehet,habár ebből sokszor akad egy pár.Tájfutást űzök,mint sport.A programokhoz értek valamilyen szinten.Befejezvén az lenne a kérdésem,hogy számotokra egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező fiú mennyire tetszene?
Nem akarom elbaszni a kedved, meg semmi, de szerinted a mai világban érdekel is bárkit a belső tulajdonság?
Tisztelet a kivételnek.. :')
Mondjuk nekem van barátom,de nem úgy vettem ki hogy barátnőt keresel itt(vagy igen)?
Mondjuk ha nem lenne barátom,akkor sem tudnám eldönteni ennyi alapján,mert a külsődről írtál csak,meg arról hogy miket szeretsz,de hogy TE milyen vagy,a komolyságot leszámítva,semmit sem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!