Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene egy ilyen fiú nektek?
Figyelt kérdés
190cm magas vagyok, 100kg, fekete oldal rövid felül hosszú (nem pávásan nyilván), zöld szem, vicces és tudok komoly de nagyon nagyon nagyon komolytalan is lenni, rock/metal zenéket szeretek de HA olyan kedvem van akkor a komoly zene is jöhet, jelenleg nem sportolok idő hiánya miatt (ez magánélet ezt inkább hagyjuk), átlagos tanuló vagyok (3-4-5), persze rendszeresen tisztálkodom, szépen öltözök (ezalatt értsd zakó csak úgy egy átlagos napon vagy hát nem szakatt mosatlan büdös ruhában járok) és nem volt még barátnőm 16F2015. dec. 25. 19:01
2/12 NeymarjrLau válasza:
Igen, szimpatikus, csak rohadt magas vagy:D
4/12 anonim válasza:
16 évesen 100 kg és 190 cm? o.O az igen "öcsém" :D a tinik közt ez nagyon ritka jó neked, bár lehet ijesztő is vagy o.o :D
6/12 anonim válasza:
küldj képet nekem is légyszi :)
7/12 anonim válasza:
#5 Lol. Azthittem hogy ilyenekből csak fiút lehet találni itten.
Kérdezőnek: Túl sok a Nektek. xD
9/12 anonim válasza:
Nekem tetszene nekem egy ilyen fiú nekem.
17/f
10/12 anonim válasza:
De lennék ilyen a mostani 162 centim helyett :(
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!