Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez hátrány?
Figyelt kérdés
Azt mondják sokan fog fiatalabbak nézek ki a koromhoz képest.Néhányan,szemtelenül lefiatalítanak,persze örülök is neki de azért nem nagyon szeretem ha 12 évesnek mondanak el amikor 17 leszek a nyáron.Jó 3-5 évvel fiatalabbnak szoktak nézni az arcom miatt. Persze van olyan is,aki egyből ránézésről tudja a koromat megállapítani,de nem sokan.Gondolkodásra pedig,idősebbnek ha nem mondom el a koromat akkor van aki idősebbnek hisz az írásom alapján.(Nem nagyképűségből mondom,mások véleménye szerint vagyok érettebb gondolkodásilag.)Az meg,hogy fiatalabbnak néznek a koromhoz képest néha zavar néha nem.Nem lehet tudni,hogy pár él múlva megtudják -e mondani a koromat ez a jövő zenéje.Tetszene nektek,egy szemtelenül fiatalnak kinéző lány?2016. ápr. 20. 11:00
1/7 anonim válasza:
Nekem még tetszene is ha amolyan "cuki" kinézeted van ^^
2/7 anonim válasza:
Figyelj én nem fiú vagyok,de szerintem 40evesen örülni fogsz,hogy sokkal fiatalabbnak nézel majd ki,szóval nyugi amugy szerintem nem ciki,én örülnék annak ha fiatalabbnak néznének.
5/7 anonim válasza:
Üdv a klubban :D Augusztusban leszek 15 éves, az arcom miatt 12-nek, esetleg 13-nak néznek általában. Ez szerinten előny, a fiúk szeretik a "cuki" lányokat :3 Szerintem az gáz, ha 17 évesen 25-nek néznek :'D
6/7 anonim válasza:
Cuki lehetsz,megismernelek jelölj be facen Sziraczki Dávid
7/7 anonim válasza:
15 létemre kb 13nak néznek ki,és általában cukinak találnak,de az utcán mindenképp megfordul pár fiú.
Néha ezer előnye tud lenni,pl amikor otthon felejtem a diákom,és a MÁV 14 felett még személyit is kér.Nos,nekem még egyszer sem kérték ilyenkor.
Sőt,amikor más helyen 14 éves korig van a kedvezmény,és elhiszik,képes vagyok 14nek,sőt 13nak vallani magam. x'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!