Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy hátrány lenne?
Figyelt kérdés
Sportolok, ami miatt alig van időm valamint elég sokszor fáj a térdem vagy bármi más úgyhogy sokszor nincs is sok mindenhez kedvem és valószínűleg ez nem is nagyon jönne be egy srácnak sem...2016. ápr. 8. 19:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem biztos van olyan srác akinek bejössz, a sportos lányok szerintem kifejezetten vonzóak. Az szerintem teljes mértékben megérthető, ha elmegy a kedved dolgoktól, de azért próbálj pozitív maradni. Egyébként mit sportolsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Talajtorna, és ha van időm akkor lovagolni is szoktam
2016. ápr. 8. 19:50
3/3 crudy válasza:
Szerintem sincs semmi okod az aggódásra. Még csak választanod sem kell mert ha sok időt vesz egy sport akkor is biztos van egy kis időd valakire ha tényleg szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!