Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hülye kérdés, de hátrány a lányoknál ha egy fiú versenybiciklizik emiatt nagy a feneke és feszülős ruhában sportol?
Nem vagyok izmos, inkább vékonyabb és ehez nagyobb fenék
.. Ezért lehet ciki a vékony ruha.
De abba nem hagyom a biciklizést mert szeretem. :)
17/f
(nem volt még barátnőm.)
Csak az a baj senki nem mondja meg hogy jól áll-e rajtam így nem tudom.
:)
1. Fiúk! A lányoknak messze nem ezek a dolgok vannak az első helyen, amikor egy fiú tetszik, vagy nem tetszik. Arc, személyiség...
2. Azt én most itt lefogadom, hogy a te feneked nem olyan hú de nagy, mint ahogy azt te elgondolod. Ne az ilyen fotómodellek számadataival telepumpált netes étert olvasgasd, mert akik összeválogatják azokat, SEMMI elképzelésük nincs arról, milyen a szexi emberforma. Ők csak oda kellenek, aztán odakinn a kutyát sem "izgatnák" fel a kapanyél combjaikkal, a totál lapos fenekükkel, pláne az azon löttyedő - a kapható legkisebb szám ellenére is - törvényszerűen összeaszott nadrágjukkal. Tudom, sikeren elhitették veled, hogy az az ideál, pedig kicsit sem. Inkább örülj, hogy normális emberformád van. Egy izmosabb-deltásabb férfihoz, amilyen a jövőben te is lehetsz, egy 100+ centis csípő-fenék összképileg teljesen ideális. És nem a 80, elhiheted! Egyelőre nem a nőiesen szétfolyó férfiülepektől kell kishazánkban aggódni, hanem azon imádkozni, hogy legalább némelyiknek legyen egy minimális domborulata.
3. Biciklizéstől nagy fenék? Olyat én még nem halottam. A nem biciklizéstől esetleg... A bicikli olyan dolog, hogy a biciklista agár lesz tőle. Max a vádlid izmosodik, nem a hátfeled lesz kipárnázva.
Remélem, eloszlattam a tévhiteidet, és sok sikert a barátnőszerzéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!