Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez hátrány?
Figyelt kérdés
Nyáron 17 éves leszek de még sokan ha meglátnak vagy megtippelik a koromat akkor jóval kevesebbnek néznek 13-14 évesnek. Baj,hogy szemtelenül fiatalnak nézek ki a koromhoz képest(állítások szerint)?2016. márc. 31. 11:15
1/3 anonim válasza:
Csak akkor hátrány, ha te annak éled meg. Amúgy meg nem. Én is ilyen voltam. 17 évesen 14-nek néztek, most meg 31 évesen elkérik a személyim a boltban, ha veszek egy üveg bort. Egyre jobban örülök neki. Én inkább előnyként tekintek erre.
2/3 anonim válasza:
Belegondolva is-is. Lehet hogy elfogják sokszor kérni a személyidet de ha másik oldalról nézzük mikor már a korosztályod kiöregszik akkor még mindig a toppon leszel.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem ;)
Írhatsz privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!