Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha mindig megnézem azt a lányt aki éppen a közelemben van? Soha nem volt még lány a privátszférámban.
Nincsenek barátaim és mindig itthon vagyok...(sulin kívül) így sohasem lehetek lányokkal.
Ha megyek boltba vagy iskolába akkor mindig bámulom azt a lányt aki a közelemben van... Persze úgy hogy soha ne lássa hogy nézem mert kellemetlen lenne neki.
Mindig megnézem milyen szép a haja vagy a ruhája...
A szemüket is nagyon szeretném megnézni,de nem merem mert akkor észre vesz.
Mindig beleélem magamat hogy milyen lenne ha ő lenne a barátnőm.
Nyugi nem leszek sorozatgyilkos*lkos sem pedofil... Teljesen nyugodt lelkem van csak szeretet hiányos vagyok.
17/f
Nincsenek barátaim és mindig itthon vagyok...(sulin kívül) így sohasem lehetek lányokkal.
ŐŐ sulin kívül énse nagyon járok sehova, ha meg igen akor kirándulok :'D
Ha megyek boltba vagy iskolába akkor mindig bámulom azt a lányt aki a közelemben van... Persze úgy hogy soha ne lássa hogy nézem mert kellemetlen lenne neki.
Én boltba is azér járok mer ot vok gyakszin xdd
Mindig megnézem milyen szép a haja vagy a ruhája...
A szemüket is nagyon szeretném megnézni,de nem merem mert akkor észre vesz.
Mindig beleélem magamat hogy milyen lenne ha ő lenne a barátnőm.
na ezekre meg szerintem teljesen átlagos ha nem babákat meg 80 éveseket nézel:'D, az lene a baj ha a fiukat néznéd
Nyugi nem leszek sorozatgyilkos*lkos sem pedofil... Teljesen nyugodt lelkem van csak szeretet hiányos vagyok.
nyugi van tesa amugy neked nicns 1 osztálytársad akibe ble vagy esve, énis 17 vok xD
#1-3
Te h*lye vagy.
#2 Tudom,de én egyfolytában beleelem magamat hogy milyen lenne ha ő lenne a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!