Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira mit illik vinni a lánynak?
Figyelt kérdés
Előtte már találkoztam vele, de csak rövid időre. Viszont most elhívtam, hogy jó lenne találkozni. 16 éves a lány2016. ápr. 14. 13:38
1/8 anonim válasza:
Egy szál virág, de valamilyen semleges pl. fehér. Ne egyből vörös rózsát szerintem.
2/8 anonim válasza:
Magad. :D Minek vinnél valamit is? :o Majd esetleg második, harmadik randira (már ha lesz :DD)
3/8 anonim válasza:
Egy óvszert nyújts át neki,és mosolyogj rá kéjesen
4/8 anonim válasza:
Ne vigyél semmit, én nagyon kínosan érezném magam a virágtól.
Mondjuk ettől az egész első randis dologtól is rosszul vagyok, meg picit a virágoktól is...de lehet velem van a baj😄
16/L
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor viszek neki egy 20-25 szál piros rózsát.. Hahahav:D szegenyke, hogy meglenne illetodve:))
2016. ápr. 14. 14:03
6/8 anonim válasza:
Ez nagyban függ a helyszíntől is. Ha pl. sétálgattok, vagy egyéb olyan programot szerveztek, ahol a lánynak sokáig kell fognia a virágot, az előbb-utóbb kényelmetlenné válhat.
Első randira nem feltétlenül vinnék, ha még nem ismerem annyira a lányt, hogy tudjam, jó ötlet-e.
Ha mégis viszek valamit, akkor egy szál tulipánt.
7/8 anonim válasza:
első randi háát kifizeted a mozijegyét:'D
Vagy 5* os éterem meg öltöny ös vagy xD?
8/8 A kérdező kommentje:
Még itthon is öltönyben vagyok..:)))
2016. ápr. 14. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!