Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Próbáljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Próbáljak közeledni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja kiderült, hogy az egyik oszttársam szerelmes belém, akkor még nem éreztem semmit iránta szinte letojtam (mivel nekem a legjobb barátja tetszett). De mióta rájöttem, hogy a legjobb barátjának nem tetszem, csak barátként tekint rám, elkezdett érdekelni. Egész helyes fiú vicces, okos és magas meg minden. Van egy kis gond, hogy állandóan nyaliznak neki a lányok körülötte vannak, stb... és oda sem jutok hozzá hogy tudjak vele beszélgetni. Azt sem tudom hogy érez-e még irántam vmit. Szerintetek mit tegyek? Írjak neki?

Lécci normális válaszokat adjatok!

Trollok kerüljenek!

Előre is köszi

2016. ápr. 11. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj neki
2016. ápr. 11. 20:38
 2/4 anonim válasza:
Hát szerintem menj oda hozzá. Kérdezd meg tőle mennyi az idő a többi meg megy a maga utján
2016. ápr. 13. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Az eddigi válaszokat köszönöm:)

Ha nem gond még várok 1-et 2-t.

2016. ápr. 13. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írhatsz neki,habár nem biztos,hogy még mindig úgy érez irántad .
2017. máj. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!