Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyan velem egykorú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan velem egykorú (tizenéves) meleg fiúkkal ismerkedni, akik tényleg komoly kapcsolatot kereek?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok (2 hét múlva 16 xd) és egyszerűen alig találok olyan fiút aki komoly kapcsolatot akarna. Facebookon 50/1 fiú értelmes és nem tudom hol tudnék ismerkedni. És ha találok is akkor pedig nem egyszer volt, hogy kiderűlt h 30 feletti az illető. Én meg max 19 évest keresek (de még az is sok) mert hát nah:D Társkereső meg kizárva mert nyílvános helyre képet feltenni magamról nem akarok.

Szóval hol tudnék normális (tudom, hogy a normális realtive de értitek...) korombeli srácokkal ismerkedni?

Köszi :)

2016. ápr. 11. 23:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utsó előtti köszi nem:D nem a stílusom:DD
2016. máj. 11. 13:02
 12/12 anonim válasza:

Én esetleg jelentkeznék,mivel a leírás megfelel rám 17

éves fiúként.

2016. nov. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!