Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes fiúnak azok a lányok tetszenek, akik ki vannak sminkelve? És csak a kinézet számít?
Tudom, hogy egyrészt ez egy buta kérdés, mert a külső észrevétlenül is befolyásol mindenkit, és nyílván mindenki jobban szeretne magának egy olyan párt, aki megfelel az ízlésének.De én nem erről beszélek...Hanem arról, hogy ha nincs smink egy lányon már nem is lehet vonzó/szép?
Van egy-két lány az osztályomban, akik nagyon szépek, csinosak, de mindent elrontanak azzal a ronda, undorító, túlzásba vitt sminkkel!És a fiúknak ez bejön!Tudom, ízlések és pofonok, de szerintem ez már nem normális.
Mármint...lehet hogy velem van a baj, és előítéleteket sem szeretnék gyártani(a kérdést sem annak szántam), csak szeretném tudni, hogy tényleg ez az ízléses és szép-e a legtöbb fiú szerint, mert ha igen, akkor áshatom el magam...
"és nyílván mindenki jobban szeretne magának egy olyan párt, aki megfelel az ízlésének."
Honnan tudhatnád, megfelel-e az ízlésednek, ha egyszer nem látod a saját arcát a sminktől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!