Mitől függ az, hogy valakinek milyen színű szemű/hajú emberek tetszenek?
Leendő biulógusként ezt válaszolnám:
A szaporodásnál, mint azt gondolom te is tudod, a legfőbb cél az, hogy a két egyed által létrehozott utód még erősebb legyen mint szülei. Ezt általában úgy érhetjük el, hogy a saját tulajdonságaink mellett bizonyos preferenciák is kódolva vannak. Így a fizikai vonzalom nagyrészt arra épül, hogy a két egyed a génjeik egyesítésével/újrakeverésével egy erősebb utódot hozhatnak létre.
Így igen bizonyos külső tulajdonságok meghatározóak ebben, azonban a hajszín és a szemszín valójában nem játszik akkora szerepet, mint azt gondolnád. Ez jó hír annak fényében, hogy viszont te ezeken a génjeidben meghatározott prferenciákon változtatni nem tudsz.
Viszont manapság nem érvényesülnek annyira ezek a szabályok az emberiségnél.
Én valami pszichológiai dolgot tudok elképzelni ahhoz, ha valaki kifejezetten 1 konkrét dolgot figyel valakiben. Lehet tudat alatti is.
Én el tudok képzelni olyat is, hogy mondjuk az anya is zöld szemű a családban, az apa meg már a gyerek kiskora óta azt hajtogatja, hogy jajj milyen szépek a zöld szemű nők. Aztán ez így berögzül, hogy te is a zöld szemű nőket fogod szépnek tartani.
Nálam a sötétbarna,vagy akár fekete hajú,és sötétbarna szemű férfiak jönnek be már nagyon régóta.
Akibe legelőször szerelmes lettem ő is ilyen volt.
Igaz ő nem viszonozta.:D bár elég kicsik voltunk. Bár ez más témához tartozik, de szerény véleményem szerint egyik előző életedben is lehetett akár egy nagy szerelmed, olyan haj és szemszínű amilyet most ebben az életedben is szeretsz. Vagy is előző életedből hordozott tapasztalat,életélmény. De ez csak azoknak szólt akik hisznek a reinkarnációban. Csupán érdekesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!