Csak nekem nem tetszenek ezek a "ha valakinek fontos vagy, majd keres" jellegű idézetek?
Figyelt kérdés
Szerintem az élet ennél bonyolultabb.2015. nov. 5. 21:57
1/3 anonim válasza:
Ez mitől idézet? EZ valóban így van, aranyigazság. Akinek nem vagy fontos, leszar, nem érdekli mi van veled, akinek fontos vagy ha Te nem keresed egy ideig magától is feltűnik neki és érdeklődik, hogy na mizu? Mit kell zene kiakadni? Ha valaki szerelmes és fut valaki után aki nem vevő rá, nem hívja ,randi után nem jelentkezik annak sajnos fáj, de ez az igazság.
2/3 anonim válasza:
*ezen kiakadni, azt akartam írni.
Egyébként pont ha számít valaki, akkor tudja az ember a saját egóját félretenni és nyitni,keresni a másikat. Mindegy, hogy barátságról, szerelemről van szó.
3/3 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy a legjobb barátim akkor is a legjobb barátaim, ha pár hónapig nem beszéltünk. Nem attól azok, hogy minden nap a nyakukba ugrom. Persze elhiszem, hogy ez mindenkinél más. Igazából nagyobb távlatokban jogos a fenti, de amikor 1-1 hét távlatában mondják, akkor szerintem nem jogos. Például vizsgaidőszak közepén, vagy amikor valakinek valami elfoglaltsága van, esetleg épp valami nagy dolog történik vele, egy-két hét miatt nem kell hisztizni.
2015. nov. 6. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!