Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes fiúnak azok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes fiúnak azok a lányok tetszenek, akik ki vannak sminkelve? És csak a kinézet számít?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egyrészt ez egy buta kérdés, mert a külső észrevétlenül is befolyásol mindenkit, és nyílván mindenki jobban szeretne magának egy olyan párt, aki megfelel az ízlésének.De én nem erről beszélek...Hanem arról, hogy ha nincs smink egy lányon már nem is lehet vonzó/szép?

Van egy-két lány az osztályomban, akik nagyon szépek, csinosak, de mindent elrontanak azzal a ronda, undorító, túlzásba vitt sminkkel!És a fiúknak ez bejön!Tudom, ízlések és pofonok, de szerintem ez már nem normális.

Mármint...lehet hogy velem van a baj, és előítéleteket sem szeretnék gyártani(a kérdést sem annak szántam), csak szeretném tudni, hogy tényleg ez az ízléses és szép-e a legtöbb fiú szerint, mert ha igen, akkor áshatom el magam...

2016. ápr. 11. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Van moderált smink, meg ami ngyon el vn túlozva.

Manapság nem találsz olyan szép lányt aki ne sminkelné magát, de ezzel szerintem nincsen baj, csak a nagyon extrém esetekben, amikor smink nélkül neg se ismernéd :D

2016. ápr. 11. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A túl erős smink nekem nem tetszik. Max. alkalmakra.

De hétköznapokban a természetes smink tetszik, ami szinte láthatatlan. Az nem változtatja meg az arcot, nem lesz tőle teljesen más, csak kicsit feldobja, kiemeli.

És én úgy vettem észre, hogy ezzel mások is így vannak.

A feltűnő smink inkább a lányoknak tetszik. A fiúknak nem ez a lényeg.

2016. ápr. 11. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengeteg lány/nő inkább smink nélkül tetszik inkább csak.
2016. ápr. 11. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Utálom a sminket, viszont bevallom, hogy nekem szinte csak a külső számít.
2016. ápr. 11. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy lány pattanásos, az nem tetszik pár fiúnak, hanem takarja el korrektorral, meg alapozóval. A másik pár fiú azt mondja, hogy nem kell smink, mert akkor már nélküle meg sem ismernénk...

Akkor most mi is van..? :D

(semmi rosszindulat)

Innen indulva, ha a lánynak nem tetszik, eltakarja, ő döntése. Ha pedig nem zavarja, akkor csak mert a fiúknak ez jön be, attól még nem kell sminkelni...

2016. ápr. 11. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A felszínes buta embereknek legfontosabb a külső, az a minden, minél feltűnőbb egy lány annál jobban tetszik nekik, színes haj, sok smink, feltűnő ruhák... az ilyen csajokat lehet mutogatni, felfigyelnek rá mások. Ez a lényeg sok pasinak igen... de a normálisaknak nem.

De fordítva is igaz, sok lánynak a menő, nagyszájú, bunkó, szépfiúk jönnek be, az agyonzselézett felnyírt hajjal, divatos ruhákban. Ezt lehet mutogatni másoknak a legjobban. Mint valami tárgyat, hogy "nézd nekem ilyen pasim van". Ettől érzik többnek magukat, mint egy új ájfóntól. De a normális csajok nem ilyenek.

2016. ápr. 11. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

á nekem semi elvárásom sincs, csak:

legyél szép

tetszél nekem

legyél kedves

legyenek közös dolgaink

gondolkodj hasonlóan

légy értelmes

tudj hüéskedni

.

.

.

2016. ápr. 11. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os nem úgy értettem a szépet, hogy ez a tucat, festett nő. Nem. Nekem van egy arcforma, amire ha ránézek, akkor egyből BUMM, tulajdonképpen szerelmes is vagyok. Én ezt keresem.
2016. ápr. 11. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Csak semmi smink, az értelmesek jobban díjazzák ezt:D

19F

2016. ápr. 11. 19:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, nem értek a sminkéshez, csak annyit tudok mondani, hogy van egy "egészséges" mennyiség, ami dob egy kicsit a külsőn.
2016. ápr. 11. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!