Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tizenévesen működhet egy távkapcsolat? Milyen gyakran kellene találkozniuk?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 14:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem igazán működhet. Hát azért havonta jó lenne legalább egyszer találkozni és ez nehezen működhet,akkor ha elég messze laknak egymástól. Egy idő után az egyik fél biztos megunja az utazgatós témát és keres magának a környékén mást.
2/8 anonim válasza:
Nem. Semmi értelme nincs tizenévesen
3/8 anonim válasza:
Ha tudtok néha találkozni is (és nem félévente egyszer) akkor működhet. Ha van köztetek mondjuk 80-100km az nem sok, de ha az ország két végében laktok az már úgy nehezebb...
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos több, mint 200km-re lakik, de én ennek ellenére is megpróbálnám.
2016. ápr. 10. 14:30
5/8 anonim válasza:
Helló.
mi 3 nap múlva az az 15.-én leszünk 10 hónaposak.
mi is elég messze lakunk egymástól a szerelmemmel.
15évesek vagyunk.
bírjuk a táv.kapcsot. muszáj..ha őszintén szeretitek egymást , hűségesek vagytok egymáshoz szerintem nincs akadálya..
mi is 1 hónapban 1x-2x találkozunk..nehezen, de bírjuk.
amit így leírtam, szerintem 1 hónapban minimum 1x-2x kéne találkoznotok.
ha őszintén, szívből tudjátok szeretni egymást..akkor szerintem nincs akadály előttetek.
"Távolság mutatja meg hogy mennyire szereted Őt."
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most sikerült ebből egy kis erőt merítenem. :)
2016. ápr. 13. 21:02
7/8 anonim válasza:
Mi külön országban élünk a barátnőmmel (s nem komárno-komárom), s már két éve működik a dolog (pedig csak kéthavonta tudok hazarepülni), nemsokára a kezét is megkérem. (Remélem még aktuális a kérdés! :))
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen, hogy válaszoltál! :)
2016. máj. 4. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!