Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felkeressem?
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki pár hónapja tetszik, de messze lakik, ezért ritkán találkozunk. ha találkozunk, akkor sem azért, mert mi beszéljük meg, hanem ilyen nagyobb eseményeken:D a lényeg az, hogy ha talizunk, mindig megszólít, kedves velem, stb, és nekem egyre jobban bejön, de mivel törölte a facebookját, ott se tudom elérni, és nem tudom, mikor látom újra.. ha nagyon akarnám, valahogy tudnék szerintem elérhetőséget szerezni, de igazából félek, hogy nem viszonozza, amit érzek, és nem örülne a közeledésemnek.. szerintetek mit tegyek?2015. júl. 19. 17:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg... Én is hasonló helyzetben vagyok, csak mi mg nem is találkoztunk... Azért az a 400km még jogsival is sok lesz.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg, mert igazából csak nyerhetsz rajta. Ritka, hogy egy lány képes akár csak egy mozdulatot is tenni a fiúért, úgyhogy minden elismerésem!
Ha meg nem jön be a dolog, akkor legalább tudod, hogy ennyi volt és jöhet a következő jelölt.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) az igazság az, hogy én mindig kezdeményező típus voltam, de rájöttem, hogy ez nem jön be, és csak csalódok. és nem is igazán a csalódástól félek, hanem hogy "elveszítem"
2015. júl. 20. 11:41
4/4 anonim válasza:
Ne változtass azon, hogy kezdeményező vagy! Viszont ha nagyon nyomulsz a másikra, úgy értem, hogy szinte megfojtod, akkor persze, hogy menekülnek.
Szerintem lehet valami más is a negatív tapasztalataid mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!