Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónap múlva felkeressem és próbálkozzak újra vagy mondjak le róla mindörökre?
Az elmúlt egy hónapban ismerkedtem egy lánnyal akivel úgy tűnt sínen van minden és igaz lassan de fokozatosan alakul ki köztünk valami. Mivel igen zárkózott és félénk lány volt és komolyak voltak a szándékaim nem akartam letámadni és siettetni a dolgot és úgy tűnt pozitívan gondolkodik rólam.
Az utóbbi egy hétben azonban elkezdett furcsán viselkedni. Nem igen válaszolt ha írtam neki, ha mégis röviden, tömören érzelmek kifejezése nélkül, majd máskor pedig hihetetlen lelkesen hozta fel az újabb találkozó témáját. Hétfőre beszéltük meg az újabb találkozót ami előtt hihetetlen kedves volt, majd a találkozásunk első 10 percében közölte, hogy sokat gondolkodott rajtunk az utóbbi időben és arra jutott, hogy neki ez nem fog menni. Jelenleg jól érzi magát egyedül, szeretne az egyetemre, barátaira fókuszálni és egy korábban csúnya véget ért kapcsolat is benne van ami miatt nem tud a barátságnál többet adni. Mivel lesokkolt ez az egész köpni nyelni nem tudtam így egy fél óra után felálltunk és elbúcsúztunk egymástól. Hosszasan szabadkozott, hogy sajnálja hogy így alakult, lehet máskor kellett volna a sorsnak összehoznia minket és reméli nem haragszom rá, mert nem szeretett volna megbántani.
Ez hétfőn történt, azóta nem tudok másra gondolni csak arra, hogy miért történt ez. Hosszú évek után megismertem egy csodaszép, okos, értelmes, szeretnivaló lányt, aki hihetetlen természetes és őszínte volt mindig és az a helyzet, hogy beleszerettem. Az utóbbi egy hónapban ébredéstől elalvásig rá gondoltam és végre ő olyan volt akiért sokmindent megtettem volna, hogy vele lehessek és működjön közöttünk a dolog, most pedig nem maradt semmi csak az üresség. Hiába találkozom a barátaimmal, próbálom lekötni magam nem megy. Csak rá tudok gondolni és hihetetlenül hiányoznak az üzenetei, az érzés, hogy valami elkezdődött és jó irányba tart.
Mivel nem vagyok az a típus aki feladja az álmait de zaklatni sem szeretném arra gondoltam, hogy pár hónap múlva írnék neki, érdeklődnék, hogy mi van vele és a reakciójától függően kiderülne van-e még esély vagy sem. Szabad ilyet csinálni? Előfordulhat, hogy később máshogy fog hozzám/hozzánk állni?
Ráírni rá szabad, hiszen akkor sosem tudod meg h tényleg van-e esélyed nála vagy sem.
Mivel sok idő eltelt, lehet más lett a véleménye rólad, és a kapcsolatokat illetően. Ellenkező esetben az is lehet h van már barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!