Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavar ez ennyire, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez ennyire, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

16 éves életvidám lánynak tartom magam, elégedett vagyok magammal és nincsenek különféle problémáim. Azon kívül, hogy még soha nem volt barátom és ez kezd zavarni. Tudom,bőven ráérek még, de konkrétan minden barátnőmnek mostanában lett párja és nekem ecsetelik hogy el sem hiszik, meg hogy mennyire irtózatosan boldogok. Természetesen örülök nekik, de emellett fáj, hogy irántam senki nem érdeklődik az elmúlt háromnegyed évben. Amikor még nem álltam készen a párkapcsolatra csak úgy tódultak a jelentkezők, nem győztem választani (persze a rosszat választottam, aki ki is használt). Azóta igen sokat változtam, megszerettem magamat és az életemet, mégsem érdeklődik irántam egy árva lélek sem,utcán megnéznek az emberek és ennyi. Eléggé bánt,hogy senkit nem érdekel a belsőm, hogy ki is vagyok valójában.

Nem akarok ezen szomorkodni, mert előttem az élet és biztosan okkal van így, szóval valahogy el szeretném fogadni ezt a szituációt, hogy most nincs senki az életemben. Csak kéne egy kis segítség, hogy merre tovább, mert nem tudom, merre induljak.

Előre is köszönöm! :)

2016. ápr. 9. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg eljárni valahova, új ismeretségeket szerezni. Lehet, hogy épp a Te baráti körödben nincs senki, aki hozzád illene, de valahol valaki csak Rád vár. Értelmesnek,normálisnak tűnsz,ne is változz senki,semmi kedvéért! Vagy esetleg, ha van valaki, aki tetszik,próbálj kezdeményezni, de azért ne menj át könnyűvérűbe... Azon a véleményen vagyok, a fiúnak kéne kezdeményezni, de a mai fiúk eléggé elkényelmesedtek vagy nincs elég önbizalmuk. Hajrá!
2016. ápr. 9. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele...ezért összejöttem egy félénk, buta fiúval akire elpazaroltam az első csókomat.. És aztán rájöttem hogy nincs szükségem párkapcsolatra ahhoz, hogy jól érezzem magam :D Miután ezt rendbe tettem magamban, akkor jött az igazi szerelem. :) Egyszerűen nem mernek odamenni hozzád. Magabiztos vagy, gondolom szép is. Nem olyan bátor minden fiú, mint ahogy néha mutatják. Legyél türelmes.
2016. ápr. 9. 12:08
 3/4 anonim válasza:
igen legyel turelmes :) probalj meg valami sportot uzni esetleg es ott talasz tarsasagot vagy csak ugy setalj valahol egy parkban es keress egy embert aki tetszik menj oda hozza valami normalis kerdessel aztan hivd el valahova ha ugy alakul.Manapsag nem minden fiu szeret kezdemenyezni es vannak olyanok akik szeretik ha egy lany kezdi az ismerkedest
2016. ápr. 9. 12:34
 4/4 anonim válasza:
ne aggódj, biztos találsz majd valakit, mert már a megfogalmazásodból is látszik, hogy értelmes vagy. Én is azt tudom ajánlani, hogy keress más társaságokat is, de semmiképp ne keveredj rossz emberek közé! A te korosztályodban a legtöbben még nagyon éretlenek, tehát ne is csodálkozz, hogy nem mernek lépni, ez egyáltalán nem a te hibád, egyszerűen csak béna a legtöbb fiú :D meg inkább a 18-19 évesek azok, akik már úgy kezdenek felnőttebbé válni. Hidd el, ha türelmes vagy, akkor előbb-utóbb eljön valaki :) Ne stresszelj rá, ne várd nagyon. Én is ennyi idősen vártam, hogy végre legyen valaki, akkor sose jött senki, majd miután csak vártam, élveztem az életet mindig jött valaki, aki érdeklődött irántam, de mindenképp jól válaszd meg kivel leszel együtt! :)
2016. ápr. 9. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!