Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjem túl a zavartságom? 17/L
Figyelt kérdés
Állítólag nem vagyok csúnya lány, volt már barátom is de őket a közeli társaságokból ismertem meg. De ha éppen próbál velem szemezni egy srác én teljesen zavarba jövök és nem merek ránézni, csak pillanatokra sikerül. A személyiségemmel nincs kapcsolatban ez a probléma mert alapjáraton elég magabiztos vagyok. Csak akkor fordul elő ha a másik nagyon bejön :D2016. febr. 21. 18:08
1/3 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, látszik ez rajtad abszolút, hogy nem tudsz szemelni, mert zavarba jössz, mert neked ő tetszik, úgyhogy ne parázz. Ha akar valamit, akkor majd odajön, vagy ha te akarsz tőle valamit, akkor te mész oda. De, ha mindenképpen le akarod eme tulajdonságod győzni, azt csak úgy tudod, hogy gyakorolsz. Szóval akkor is belenézel a szemébe mélyen, ha nem is bírod. Ennyit tehetsz. Illetve pszichológiailag bemagyarázod magadnak, hogy nincs mitől zavarban lenned. Ennyi.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is az mindenképp jó, "gyakorlod" :) Ha egy szórakozóhelyen vagytok az a legjobb lehetőség, sőt a fiúknak bejönnek a szégyenlős lányok, az se baj ha ránézel és lesütöd a szemed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!