Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mivel lepjem meg a párom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a párom?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, nem közeledik semmilyen esemély, csak egy gesztusból, kis apróságra gondoltam hogy jól essen neki. Gondoltam a kedvenc csokijára, mellécsatolva egy borítékba rakott szerelmes levéllel. De hát egy 25 éves srác gondolom egy plüss figurának nem örülne, nagy költségekbe meg nem szeretném egyenlőre beleverni magam,hisz nagyon az elején vagyunk. Ő is alkalmasint meglep egy szál rózsával és egy csokival,raffaelloval. Nem lenne gáz ha én ezt megcsinálnám?

A másik az hogy az elkövetkező 2 hétben kettesben nem leszünk hogy mondjuk az ágyára tegyem ,búcsúkor.

A másik kérdés: "Hogyan rakjam a kocsijába hogy ne vegye észre ? Azt akarom később találja meg de gondolom csoki megolvadna. Köszi a válaszokat.

2015. júl. 20. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:

egy férfit vagy a hasán keresztül,vagy az ágyban tudsz megfogni. úgyhogy a plüssmacit azt hajítsd a kukába.

én a legolcsóbb megoldást választanám: egy olyan dolog az ágyban, amit tudod hogy szeret, de még nem csináltátok. vagy egy szexi fehérnemű. vagy egy kikötözős szex. vagy egy olyan szex, amikor letakarod a szemét egy kendővel, hogy ne láthasson semmit és te irányítasz. na az ilyeneknek tuti hogy örülne.

2015. júl. 20. 13:29
 2/7 Noren1989 ***** válasza:

Én szerintem a helyedbe kiírnék egy "Hogyan kell beöntést csinálni házilag?" típusú kérdést.

25/F

2015. júl. 20. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt még nem csináltuk. De ilyenre nem gondoltam.
2015. júl. 20. 13:35
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
Jólvan, hát vicc volt, am... De esetleg, mondjuk egy közös vacsi, úgy, h te főzöl?
2015. júl. 20. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Az kivitelezhető a hasát szereti.:)
2015. júl. 20. 13:40
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
Akkor vmi extrát, esetleg belecsempészel egy kis orrszarvú szarvőrleményt, h beinduljon....
2015. júl. 20. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
egyet jegyezz meg: plüssmacit/csokit bárki tud venni. ha azt akarod, hogy mindig emlékezzen rád, akkor szippantsd ki, de úgy istenesen.
2015. júl. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!