Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez nálatok lányok többségénél?
Figyelt kérdés
A mostani lányok (tisztelet a kivétel) csak a nyálas páwákra meg a gazdagokra buktok. Sok fiú nevében beszélhetek akik Olyanok mint én hogy kedves, megértő, szeretet teljes, és nem valami nyálas meleg. Ezek a Fiúk nevében beszélek hogy ennek mi értelme hogy vagyunk mi a normálisok de nektek lányoknak csak a cigiző, alkoholista nyámnyila gyerekek jönnek be. Ezt magyarázzátok meg nekünk fiúknak miért van ez. 14/f vagyok előre is köszönöm a magyarázatot/választ.2016. ápr. 4. 22:15
11/20 anonim válasza:
Talán a normális lányokat is észre kéne venni.. Érdekes, ők nem vergődnek ilyeneken mint te, kedves kérdező, és van/volt/lesz is barátja soknak. Talán mert ők pozitívak, és nem abban látják az élet értelmét, hogy párkapcsolatban legyenek. Hiába mondod hogy mennyire kedves meg normális vagy, személy szerint nekem az írásod alapján nem ilyennek tűnsz :D 16/L
12/20 anonim válasza:
Pl en nem szeretem az ilyen pawakat. 14/L
13/20 anonim válasza:
ezt miért teszi fel minden héten valaki? egyébként neem minden lánynak a páwák tetszenek. sőt. nem tudom ki találta ki ezt a f_szságot, de egy normális lánynak nem szoktak páwák tetszeni. keress normális lányokat. ennyi a titka.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív és a negatív válaszokat is, bár ha azt nézzük akkor az osztályomba nincs normális lány, mert 2-nek 18 éven felüli barátja van 2 csak a páwákat szereti, 3 meg tiszta bolond de velük jó barátságba vagyok. Én személy szerint szeretnék egy olyan barátnőt aki nem ilyen páwákra bukik, és Örülök hogy lányok sokan vagytok akik nem a páwákra buktok minden elismerésem a tiétek 😉😃. Remélem én is fogok ilyen lányokkal találkozni mint ti aki a normálisabb fiúkra buknak.
2016. ápr. 5. 20:34
15/20 anonim válasza:
Ez lett a "divat" a mai 14 éves lányoknál de ők meg lesüllyednek a Facebook pis&@ szintre.
Szánalmas és egyben nevetséges generáció. Én meg azt hittem kihaltak a normális fiúk. A pávák undorítóak és már unalmasak is. A többi lánynak akinek meg ez jön be azok csak egy szinten lehetnek. 14/L
16/20 anonim válasza:
Lusta voltam elolvasni az elozo kommenteket igy lehet ismetlek valakit de 'nem csak a lanyokkal van a baj, . egy iskolaban egy osztajban van ot ot fiu-lany akik ilyen menok meg minden... A csajok az ecsetkekre buknak az egyetkek meg bunkok mint a bun... De rajtuk kivul van meg 25 gyerek akikra nem szakitotok idot mert kedvesen a meno csajuk utan szaladgaltok. Ha toltenetek vele kis idot jogy ismerkedjetek a maradekkal akkor valpszinu talalnatok valami hasznalhato lanyt
17/20 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok, nem is kevesen. Csak rendszerint-mivel ugye nagyrészt ők a csendesebbek-a fiúk nem igazán veszik őket észre, vagy( akárcsak az én esetem) nem kezelik lányként. Az ilyen csajok el vannak bújva, hogy tényleg csak a rendes srácok találják meg őket c:
14/L
18/20 anonim válasza:
Olyan bunkó parasztnak tűnsz az írásod alapján :D
19/20 Fruzs33 válasza:
Nekem nem a külső a lényeg,nálam a belső ami mérvadö. Lehet egy fiú páva vagy gazdag,vagy akárki/akármi,ha belül semmi esze sincs,és nincs ami megfog.
20/20 anonim válasza:
Nekem nem az ilyen fiuk jönnek be !
Csak az a baj hogy én az ilyeneknek jövök be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!