Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez nálatok lányok többségénél?
Azért most örülök, hogy vannak még értelmes emberek, akik nem általánosítanak. Akkor én kivétel vagyok:). Eddig még sosem teszett páwa gyerek aki gazdag. Jó hogy a többségnél azt se tudom gazdag-e bagy szegény. Igaz nem vagyok idős, sokan mondják majd hogy barbizni kéne de kérlek:). Óvodában mit csinálnak a gyerekek? Ismerkednek, puszizkodnak, kézenfogva járnak. Ne általánosítsunk és gondoljunk mindenkinél egyből a szexre. Én például még az első csókot is nagyon megbecsülöm. Nem is sietek. A tanuláról meg annyit(aki azzal jönne,hogy ekkor tanulni kéne), hogy ez sehogy sem függ össze. Kitűnő tanuló voltam és vagyok attól függetlenül, hogy tetszettek már fiúk. És nem értem mikor a tanulást hozzák fel azt mondják, ráér 16-17 évesen a barát attól kérdem én, akkor már nem kell tanulni? Kérlek, ha valaki egyetemre megy addig ne legyen barája.
Kedves kérdező, sajnálom a kiborulásom már 2 éve kikívánkozik.
13/L
Ohh és bocsánat a helyesírási hibákért nekem ehhez este van és gyorsan írtam
/előző
Az én barátom nem gazdag, nem páwa és nem azért jöttem vele össze mert nyálas. Igazából kevés romantika szorult belénk xD
A lényeg: a lány ismerőseim 90%-a kedves, jófej lány. A párjuk NEM páwa. Szerintem rossz körökben mozogsz, és nem nagyon veszed észre a csendesebbeket és azokat akiknek igazi fiúk kellenek.
Mert amelyik lánynak olyan barátja van az a lányt is minősíti, nem gondolod? Pl ha fiú lennék tuti nem kéne olyan csaj aki alpári bunkó parasztokra bukik legyen az a csaj bármilyen "fullos" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!