Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos (vagy inkább vékonyabb) testalkatú fiúnak is lehet esélye nálatok, lányok?
Nem páwa vagyok.
:)
177 cm és 65 kg vagyok.
Versenybiciklizem mert nagyon szeretem és elvileg jó fenekem van tőle. :)
Normális "csinos" ruhákban járok és kedves, csendesebb vagyok. (Értsd: nem szines cipők, mintás kapucni pulcsik, mackónadrág)
Persze hordom ezeket is, de azt itthonra vagy ha pakolok valamit.
Megválogatom azokat akiket ismerni szeretnék.
Akik nem törődnek a jövőjükkel és bunkók azok alapból kiesnek.
Egy ilyen fiú is bejönne a lányoknak?
Vagy csak a testesebb izmosak?
Nem nagyon szeretnék elkezdeni edzeni. :S
Maximum húzockodni és fekvőzni. (Amit most is csinálok)
17 éves fiú vagyok.
Igen, de Te úgy vagy vékony hogy ezt lehet benned szeretni.
Magas is vagy hozzá. :)
Az ilyet szeretik a lányok.
Szóval neked mégnagyobb eséllyed van a lányoknál így.
Ismerek egy majdnem ugyan ilyen magas és kg fiút és baromira szeretik a lányok.
De én az átlagos testalkatú vagyok ezért problémás. :)
Na a mell bicepsz szindroma nalad is befigyel
Hat 173 cm rel es 75 kg egy baratnom nem volt igy 20 evesen meg igazabol az utobbi 3 evbe nem is foglalkoztam a lanyokkal de nem veszem eszre hogy nagyon neznenek hogy mennyirr lettem izmos szerintem leszarjak a pulcsi mrg szerintem nem pavas nekem is van most fagyak meg telen mert a sok pava azt hordja?
Ha elfogadod magad, önbizalmat építesz, megnevetteted a lányokat, és meglesz a kisugárzásod, akkor a hölgyek nagyon nagy részét nem fogja érdekelni a testalkatod.
Első osztályos korom óta nem vagyok egy vékony gyerek, jelenleg 170 centi vagyok, átlagosan 85-90 kiló, de a stílusommal olyan barátnőim voltak, akiket rendszerint megnéztek mellettem az utcán. Legyen jó humorod, legyél közvetlen, széles látókörű és őszinte. Ez sokkal többet fog számítani, mint az, hogy hány kiló vagy.
20/F
ezek alapján lehet, én egyébként is azt mondom, hogy inkább legyen az ember kicsit véknyabb mint, hogy túlsúlyos legyen ráadásul ha sportolsz akkor gondolom egészségesen is élsz
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!