Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sosem lesz barátnőm. Olyan vacak érzés. Mivel enyhítsem?
Csúnya vagyok,mindig itthon ülök,csendes vagyok,nem tetszem senkinek... :/
30 évesen is szűz leszek szerintem.
Mivel foglaljam el magamat? Sportolok és tanulok ,de mindig arra gondolok hogy barátnőt szeretnék.
Nagyon...
Nemsoká 18 leszek.
Első sorban szerezz önbizalmat😩
Nem hiszem hogy tényleg csúnya vagy. És biztos van valami előnyös vagy valami különlegességed... Valaki azért fog belédszeretni. Ebben biztos lehetsz
Nyugodjál meg!
Először inkább szerezz barátokat!
Mozdulj ki! Előbb utóbb csak összeszeded magad és becsajozol.
Biztos nem vagy csúnya! Szerezz önbizalmat! :)
17/L
18 évesen nem a világ vége, ha még nem volt barátnőd. Nem azt jelenti, hogy nem is lesz soha. Nem kéne ennyire beletörődnöd.:)
17L
Mert azt hiszed, ha barátnőd lesz, akkor az majd móka és kacagás lesz?
Amúgy meg azért nincs, mert mindig otthon ülsz és csendes vagy és nem mész el pl szórakozni. Nem tudom barátaid vannak-e, de velük mehetnél szórakozni. Két tequila és hidd el, hogy előtör belőled a csajozógép. :D
Én is ezt gondoltam, kb. pont egy éve. Túl sokat merengtem a múlton, és nehezen bírtam megszokni az új osztályt (az osztályunk fele elment, és... hát... Hiába 8 osztályos gimi, a 9. nekem is mérföldkő volt) 9.-ben az osztályon kívül kb. senki más nem is tudta, hogy létezem. Aztán most ősszel újrakezdtem mindent, mindenki, aki nem unszimpatikus számomra, jóviszonyban vagyok. Akiket meg megvetek/utálok, annak se szólok be, ha nem szükséges... :) (Ha okot ad rá, akkor viszont leüvöltöm a fejét :P) Párzás előtt meg rakd magad rendbe. Te se szeretnél egy idegronccsal járni, ugye? Sokat nem tudok tanácsolni, hogyan szerezz barátnőt, én is egy kezdő bénaság vagyok ebben a témában, de az enyhítéssel tudok segíteni. Találj magadnak egy hobbit, ami tetszik, és ha pár hónappal később is tetszik, meg viszonylag jó vagy benne, akkor egyáltalán nem veszett ügy ez... :) Nekem ez a hobbi a gépeim karbantartása, gépek kikukázása, javítása.... Eleinte anyám próbált visszahúzni, de aztán abbahagyta. Először valami hobbit találj! Mindegy, hogy olvasás, filmnézés, gépbütykölés, futás stb...
Illetve az is enyhíti a nagy barátnőigényt, ha tudsz valakivel beszélgetni. Szerintem neked nem barátnő kéne a legjobban, hanem társaság. Ha nincs körülötted társaság, nem lesz barátnő se.
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!